Brian's gjengede kommentarer: Optimalisert

En av pluginene jeg elsker å kjøre på bloggen min er Brian's Threaded Comments. Det gjør at kommunikasjon kan være nestet, organisert og veldig enkelt å lese og svare på. Jeg er ikke sikker på hvorfor logikken ikke er trukket inn i kjernen av WordPress, Skjønt.

Mens jeg så på kilden til sidene mine, la pluginet til et ganske rot. Plugin setter inn både Javascript- og styling-koder for å få det til å fungere. Problemet er at innebygd styling og javascript kan øke lastetiden fordi koblede stilark og javascript-filer kan caches én gang av nettleseren.

Siden søkeboter indekserer det øverste x-beløpet på en side, skyver kode som dette det virkelige innholdet ned. Jeg har ikke hørt om det bevist, men jeg tror dette kan påvirke nettstedets søkemotoroptimalisering. Den riktige måten å mate en søkemotor på er å hoppe over påfyll og gi mer kjøtt. Jeg gjorde nettopp det og flyttet både Javascript og CSS til en koblet fil. Jeg kjører det optimaliserte pluginet her.

Jeg har skrevet Brian om det optimaliserte pluginet, men e-posten spratt. Jeg kastet ham også et tips fra bloggen min for å se om han kommer innom. Hvis du er interessert, kan du last ned det optimaliserte pluginet her.

8 Kommentarer

 1. 1

  Tusen takk for at du la ut denne filen!
  Jeg dyppet kort (mindre enn ti minutter) tåen min i Intense Debate fordi lett installerte gjengekommentarer appellerte.. Siden jeg elsker å verktøye nettstedet mitt, var systemet deres for mye å tåle for denne luksusen alene.

 2. 2

  Jeg så på filene dine i zip-en, og det ser veldig bra ut, men noen slo deg til bunns i april. Sjekk ut dette innlegget.

  Noe annet å forbedre ville være å ha bildene lokale vers som har dem kalt fra et eksternt sted med en slags kryptert kode, i det minste er det slik det ser ut rundt linjene der det kaller png-bildene.

  Tanker?

 3. 4

  Hei Doug,
  Takk for dette? Jeg var i ferd med å prøve å gjøre akkurat det samme, du sparte meg for tiden.

  Jeg måtte legge til noen funksjoner fra Brians Threaded Comments 1.5 som brøt iterasjonen din.
  Ovenfor btc_add_reply_id($id):

  function btc_has_avatars() {
  if( function_exists('get_avatar'))
  return true;
  else if(function_exists('MyAvatars'))
  return true;
  return false;
  }

  function btc_avatar() {
  if( function_exists('get_avatar')) {
  echo get_avatar(get_comment_author_email(), '64');
  return;
  }
  else if(function_exists('MyAvatars')) {
  MyAvatars();
  return;
  }
  }

  Jeg har også lagt til litt CSS fra BTC 1.5 til .css-filen:

  .btc_gravatar {
  float: right;
  margin: 3px 3px 4px 4px;
  }
  .collapsed .btc_gravatar { display:none; } /* I added this, since the gravatars weren't collapsing nicely */

 4. 5

  Dette er flott, Doug! Ett problem: Det ser ut til at plugin-en nå ønsker å være i briansthreadedcomments-undermappen til plugins, men noen få av bildene gjengis ved å få tilgang til PHP-filen i plugins-katalogen (når en bruker har abonnert på e-postvarsler, for eksempel). Jeg jobbet rundt dette ved å ha PHP-filen begge steder. Må nok bare ha en URL justert et sted i koden.

 5. 8

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.