Brook Daily: Finn de beste tweets av interesse

skjermbilde bekk

Mens jeg følger mange kontoer på Twitter, gjør jeg det faktisk ikke følge regnskapet. Twitter er en strøm som jeg måtte stirre på hele dagen hvis jeg ønsket å fange all informasjonen jeg ønsket fra den. Selv om jeg elsker Twitter, og det er en utrolig ressurs, er det veldig nyttig å finne verktøy som lar deg kurere innholdet.

Brook

Brook lar deg lage kategorier og deretter følge Twitter-kontoer innenfor disse kategoriene. Som du kan se nedenfor, søkte jeg etter Analytics, abonnerte på folkene jeg ønsket å følge, og tildelte dem deretter til kategorien for Analytics.

bekk

Som noen som ikke holder øye med Twitter hele dagen, vil dette være et uvurderlig tillegg til verktøyene jeg bruker for å kurere Twitter-strømmen min og få informasjonen som stiger til toppen!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.