Hva er galt med visittkortet ditt?

alex sittendeVisittkort har alltid vært en morsom øvelse for meg. Jeg har alltid gjort noe annerledes med visittkortene mine - først var mine bloggkort med bildet mitt, så pakker med Post-it lapper, og sist et slankt kort med en dispenser fra Zazzle.

I dag så jeg på et teleseminar av Alex Mandossian i en forretningsutdanningsserie som jeg abonnerer på, og han påpekte en flott mulighet som jeg har sluppet forbi ... tre visittkort på rad!

Noen sannheter om visittkort

 1. De fleste husker ikke personen de fikk dem fra.
 2. De fleste blir rett og slett kastet. Du betalte for noe som sjelden har avkastning!
 3. Av de menneskene som faktisk holder dem, er det svært få som noen gang blir handlet etter ... hovedsakelig fordi det ofte ikke er noen grunn til det!

visittkort

Hva kan forbedres med din visittkortet mitt?

 1. Sett bildet ditt på visittkortet ditt. Dette vil gjøre det mulig for folk å huske hvem du var!
 2. Alex uttaler at du bør inkludere en etisk bestikkelse. Med andre ord, er det noe på kortet ditt du kan gi som vil føre til at noen iverksetter tiltak? Hans eksempel er et 1-800 nummer med en forhåndsinnspilt melding. Det er upersonlig og trygt ... og personen som kaller det kan ha nytte av meldingen.
 3. Ta med en melding tilpasset arrangementet du delte den ut til. Hvis du er på et nettverksarrangement, kan du bestille noen kort til disse arrangementene. Hvis du snakker på et arrangement, ta med arrangementet! Hvis du er på en konferanse ... sett konferansen. Av tilpasse kortet til arrangementet forsynte du nettopp mottakeren med et miniatyr billboard å invitere dem til å ta kontakt i tillegg til å gi en viral komponent. Når Alex deler ut 500 kort, ser han 2,000 besøk til sine nettsteder og telefonnumre. Det er en fin viral komponent!

Jeg er i ferd med å bestille et nytt sett med visittkortene mine, og jeg skal innlemme disse tipsene. Bildet mitt blir lagt til (sukk!), Jeg skal inkludere en lenke til en gratis nedlasting med noen råd og tips, og jeg skal forhåndsinnspille en bedre melding på Google Voice med noen ofte stilte spørsmål om min virksomhet.

Gi meg beskjed hvis du er interessert i forretningsserien jeg abonnerer på. Det er litt dyrere, men hvis jeg får en enkelt kontrakt fra å gi bort visittkort, vil det betale for hele virksomhetsserien ... og jeg er bare på den første videoen. Jeg har fått mange komplimenter på de siste kortene mine - men jeg kan ikke si at de har blitt virale eller fått meg forretning!

10 Kommentarer

 1. 1
 2. 2

  Jeg skulle ønske jeg kunne sitere kilden min, Doug, men jeg husker ikke hvor jeg leste dette for en stund siden: visittkort med bildet ditt er 50 % mindre sannsynlighet for å bli kastet i søpla. Kanskje noen andre kan bekrefte dette.

 3. 4
 4. 6

  Du bør bruke papirflyet som logoen din i kortene dine. Kanskje få hele kortet ditt til å være logoen din ved første titt, men når det utfolder seg har det informasjonen du nevnte i innlegget ovenfor. Kan være vanskelig å gjøre, men ville være pent og minneverdig.

 5. 8

  Doug sjekk ut min anonyme avatar, passer på en måte med bloggen 🙂 Jeg logget på med Twitter og har en Twitter-avatar som er et bilde av meg selv lurer på hvorfor den ikke dukket opp

 6. 10

  Den generelle følelsen ved første øyekast er at sømmene er uferdige. Jeg tror mer arbeid på siden av typografi og en skarpere bakgrunn vil hjelpe. Kan ikke si hva jeg skal endre, men du spør bare om en mening.

  plakatutskrift

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.