Hvordan velge et domenenavn for bedriften din

hvordan velge domenenavn

Det er fascinerende å tenke tilbake når jeg pleide å kjøpe domenenavn hele tiden (jeg solgte til og med et en gang!) Og hvordan jeg bestemte meg for hva jeg skulle kjøpe. Vi startet nettopp en ny virksomhet CircuPress og ga ikke engang navnet til selskapet før vi var sikre på at vi kunne kjøpe domenenavnet for det! Jeg antar at tidene de er i endring.

Når det gjelder å velge et domenenavn, er det nøkkelen til å fange den unnvikende lynet av suksess i nettflasken din å finne en balanse mellom disse kritiske elementene - enkelhet, minneverdighet, relevans.

Jeg tror at noe fortsatt teller ... bindestreker fremdeles virker litt spam, og lange navn bør virkelig unngås. Vær også forsiktig så du ikke har uheldige stavemåter innen domenet ... som IT-skrap at itscrap.com, bør unngås. WhoIsHostingThis.com sette sammen denne fine guiden for å hjelpe deg med å velge ditt neste domenenavn!

hvordan velge bedrift-domenenavn

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.