Canva: Kickstart og samarbeid ditt neste designprosjekt

Canva grafisk designplattform

En god venn Chris Reed sendte melding til meg og spurte om jeg hadde gitt Lerret et forsøk, og han fortalte meg at jeg ville elske det. Han har helt rett ... Jeg testet den ut i noen timer og ble virkelig imponert over de profesjonelle designene jeg klarte å lage i løpet av få minutter!

Jeg er en stor fan av Illustrator og har brukt den i mange år - men jeg er designutfordret. Jeg tror at jeg kan et godt design når jeg ser det, men jeg har ofte vanskelig for å bringe tankene mine til virkelighet. Det er en av grunnene til at jeg er så glad i designpartnerne våre - de er mestere i å lytte og produsere det jeg tenker. Det er magisk. Men jeg går bort.

Snarere enn det typiske start-med-en-tom-side plattformer der jeg ofte stirrer tomt eller surfer på internett etter ideer, Lerret tar deg gjennom en annen design- og inspirasjonsprosess som er opplysende. Lerret tar fjerner den tomme siden og gir deg massevis av ideer for å implementere ditt neste design.

Det er ikke nødvendig å slå opp et størrelsesdiagram, de er forhåndskonfigurert med et podcast -omslag, bilder på sosiale medier, presentasjon, plakater, Facebook -omslag, Facebook -annonsebilde, Facebook -innlegg, Facebook App -bilde, bloggrafikk, dokument, kort, Twitter -innlegg, invitasjon, visittkort, Twitter -topptekst, pinterest -innlegg, eiendomsflyger, Google+ cover, Kindle -cover og fotokollager. Inkludert i oppsettene deres er til og med noen flotte infografiske elementer!

canva-oppsett

Du kan laste opp dine egne bilder, koble til Facebook og bruke disse bildene, eller du kan kjøpe fra et utvalg på over 1,000,000 XNUMX XNUMX royaltyfrie arkivbilder fra et robust internt søkeverktøy. Det tok meg bare noen få minutter å bygge et nytt Facebook-headerbilde for min personlige side.

canva-facebook-layout

Kom i gang med Canva

Opplysning: Jeg bruker min Lerret tilknyttet lenke i denne artikkelen.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.