Cascading Style Sheets

CSS-designJeg skjedde over en flott poste i dag på Attackr.com som snakket med å rydde opp i CSS. Cascading Style Sheets er en utrolig fordel for å optimalisere og designe nettstedet ditt fordi det skiller det visuelle laget av nettstedet ditt fra den faktiske HTML-koden eller koden bak nettstedet ditt. Et stilark leses av nettleseren, så jeg er sikker på at det er store fordeler for nettsteder med høy trafikk, siden behandling av alle bildene på siden din blir overlatt til nettleseren i stedet for serveren.

CSS lar deg også gjøre visuelle endringer "på farten" på nettstedet ditt uten å endre HTML eller back-end-filene dine. Så ... endring av brukergrensesnittet krever ikke ombygging av applikasjonen, du legger bare ut den nye CSS-filen. CSS 2 tar det enda et skritt videre ... og tilbyr mange flere visuelle forbedringer, inkludert faktiske tekstendringer.

Verktøyet jeg brukte i dag var CSTidy. Jeg lastet ned applikasjonsversjonen, som har et kommandolinjegrensesnitt. Det reduserte ikke bare størrelsen på filen min, den organiserte også stilarket mitt for å gjøre det veldig enkelt å lese. Det er en veldig fin liten applikasjon! I tillegg er det en online versjon nå hvis du ikke ønsker å laste ned en app.

Andre ressurser:

Vennligst legg til ressursene dine også! Jeg er spesielt interessert i CSS-fremskritt, samt nettleserstøtte. Jeg vet at Firefox støtter CSS2, men jeg har ikke hørt mye om IE7s støtte for CSS2.

En kommentar

  1. 1

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.