Bytt søkemotor i Safari på Leopard

meny-safari-søkJeg har brukt Safari 4 i en uke eller så. Det var først i dag jeg skjønte at jeg faktisk ikke kunne endre standardsøkemotoren i Safari. Ugh!

Heldigvis er det Glimt, et program som lar deg administrere søkemotorene dine i Safari. Du kan legge til, fjerne, redigere og tilpasse søkemotorene du ønsker. Det er utrolig enkelt å installere og konfigurere.

Bare installer pluginet, start Safari på nytt, og åpne Safari> Innstillinger. På den siste fanen finner du innstillingene for Glims.

Bing var ikke på standardlisten, men jeg var i stand til å legge den til i løpet av få minutter med følgende baneinnstilling:

http://www.bing.com/search?q=

bing-glimt

Siden de fleste innholdsstyringssystemer har interne søkefunksjoner, kan du også legge til ditt eget nettsted. Jeg finner meg selv i å søke på mitt eget nettsted ganske ofte etter gamle innlegg som jeg har skrevet. Faktum er at bloggen min har et mye bedre minne enn jeg har!

Her er blogginnleggets søkeinnstillinger (konsekvent på tvers av alle WordPress-installasjoner):

https://martech.zone/'s=

wordpress-glimt

Hvis du er frustrert over Safaris standardsøk som er låst inn med Google, installerer du Glims. Hvis du virkelig ønsker å krysse bekkene og irritere pokker fra Steve Jobs, setter du standard søkemotor til Bing. [Ond latter]

Jeg gleder meg over Safaris siste utgivelse og nyter Bing (spesielt bilde- og videosøkemetodikk). Dette pakker dem begge inn i en flott pakke!

11 Kommentarer

 1. 1

  Takk for dette innlegget, dette er akkurat det jeg ønsket. Ikke det at jeg vil hacke Steve Jobs av, men jeg hater det store fete google-monsteret og jeg vil ha et valg når jeg bruker safari. takk igjen.

 2. 2
 3. 4

  fungerer dessverre ikke i det hele tatt i Safari 4.0.x, de eneste valgene apple gir deg er Google og Yahoo

  Med 3.2.3 kan du bruke hvilken som helst søkemotor du har lagt til gjennom Glims, ikke lenger

  • 5

   Det er faktisk ikke tilfelle i det hele tatt. Jeg kjører Safari 4 og Glims uten problemer på Leopard. Sendt fra min Verizon Wireless BlackBerry
   Fra: IntenseDebate Notifications

 4. 6

  Selv om dette gjør susen, er det fullstendig overkill for de av oss som bare vil endre søkemotoren. Jeg er sikker på at Glims er et fint verktøy, men det skremmer meg litt når jeg starter Safari på nytt og finner ut at det har lagt til flere funksjoner enn jeg kan telle.

  Jeg prøvde også Inquistor, men dette tillater meg ikke å legge til Bing, bare Yahoo og Google ... selv om det får bonuspoeng for å tillate valg av lokaliserte versjoner. Du aner ikke hvor frustrerende det er å prøve å finne passende Google-resultater når du bor i et land utenfor USA med standardspråket ditt satt til noe som verken brukes på Google.com eller din lokaliserte Google.

 5. 7

  jeg er ny på Mac, og jeg må si - jeg har funnet overgangen stort sett bra. Når det er sagt – å ikke tillate brukere muligheten til å endre søkemotoren de ønsker – eller i det minste – til og med plasseringspreferansen til søkemotoren deres er en stor forglemmelse. Det er sikkert også enkelt å fikse – uten at folk trenger å laste ned et tillegg bare for å få funksjon som egentlig burde vært der uansett?

 6. 8

  Tilsyn? Jeg tipper det var en avtale med Google. Jeg er enig med Nate ... jeg vil bare ha noe som løser dette problemet - glimt er alvorlig overdreven, og jeg kan ikke finne en måte å slå av alt annet.

 7. 9

  Takk skal du ha!!!! kommentaren min ovenfor gjelder ikke lenger. Jeg trengte å lukke datamaskinen fullstendig, og så ble glims aktivert. fin søknad. alexandra.

 8. 10

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.