Hvordan rensing av abonnentlisten økte vår CTR med 183.5%

abonnentliste

Vi pleide å annonsere på nettstedet vårt som vi hadde over 75,000 abonnenter på e-postlisten vår. Selv om det var sant, hadde vi et gnagende leveringsproblem hvor vi ble sittende fast i spam-mapper. Mens 75,000 XNUMX abonnenter ser bra ut når du søker e-postsponsorer, er det helt forferdelig når e-postfagpersoner gir deg beskjed om at de ikke fikk e-posten din fordi den ble sittende fast i søppelmappen.

Det er et rart sted å være på, og jeg hatet det. For ikke å nevne det faktum at vi har to forskjellige e-posteksperter som sponsorer - 250ok og Neverbounce. Jeg tok til og med noen ribbing fra ekspert Greg Kraios i et nylig intervju der han kalte meg ut som spammer.

Kjernen i dilemmaet mitt var det faktum at annonsører ser etter store lister. E-postlister sponsorer betaler ikke med klikkfrekvens, de betaler etter listestørrelse. Som et resultat visste jeg at hvis jeg ryddet listen min, skulle jeg ta et bad på annonseinntektene. Samtidig, mens det å fremme en stor liste ville tiltrekke seg annonsører, var det ikke det holde annonsører som forventet mer engasjement.

Hvis jeg ønsket å være en god markedsfører og et godt eksempel for publikummet mitt, var det på tide å gjøre noe opprydding på vårt daglig og ukentlig nyhetsbrev lister:

  1. Jeg fjernet alle e-postadressene fra listene mine som hadde stått på listen for mer enn ett år, men aldri åpnet eller klikket på e-posten. Jeg valgte ett år som test i tilfelle det var noe sesongmessighet der folk kan være abonnert, men ventet på at sesongen deres skulle overvåke nyhetsbrevet for relevante artikler.
  2. Jeg kjørte den gjenværende listen gjennom Neverbounce to fjerne problematiske e-postadresser fra listene mine - spretter, disponibel og e-postadresser.

Å vite at jeg kom til å slå ned abonnenttellingen betydelig var skummelt, men resulterte i noen enorme resultater etter to ukers sending av nyhetsbrev:

  • Vi fjernet 43,000 e-postabonnenter at vi hadde samlet seg det siste tiåret, og vi sitter nå igjen med en liste på 32,000.
  • Vår plassering i innboksen økt med hele 25.3%! Jeg hadde aldri forestilt meg hvor mange døde e-postadresser som trakk oss ned - jeg er glad for at Greg slo meg over hodet i det intervjuet.
  • Fordi vi nå var i innboksen, åpen sats økte med 163.2% og vår klikkfrekvens med 183.5%!

Nå, før du sier ... vel, Douglas, du er bare delt med den nye nevneren, og det er derfor du fikk den økningen. Nei. Dette var deltaet mellom min gamle åpne rate og nye open rate, og gammel CTR versus ny CTR. Problemet med listen vår var absolutt at det var så mange sovende abonnenter uten aktivitet.

Vi har fortsatt et par problematiske Internett-leverandører som ikke legger oss i innboksen, men det er lysår foran der vi en gang var! Vi vurderer nå å bygge en regel i vår e-posttjeneste som automatisk gjør dette på nattlig basis. Vi la også til et valgfritt flagg for frølistene våre for å sikre at de aldri blir renset, siden de aldri åpner eller klikker på en e-post.

Avsløring: 250ok og Neverbounce er begge sponsorer av Martech-publikasjonen.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.