Clicky WordPress Plugin med Admin Released

Clicky er ganske søt analytics applikasjon som gir mye mer mening for den grunnleggende brukeren enn noen av de store guttene der ute. Jeg synes det lille markedet er en enorm nisje, og Clicky burde eie det snart - det har en jevnt grensesnitt, flott grafikk, og informasjonen den viser er perfekt for den gjennomsnittlige bloggeren.

Clicky-logo

For en stund tilbake ga Clicky ut et WordPress-plugin for å bygge inn Clicky i WordPress. Sean noterte på Goodie Page at han ikke visste for mye om WordPress og ville gjerne ha laget en side for å administrere applikasjonen fra WordPress Admin-grensesnittet, men han visste ikke hvordan den gangen. Jeg var veldig imponert over arbeidet som allerede var gjort på Clicky, så jeg la dem en linje for å se om jeg kunne hjelpe. Svaret var "sikkert"!

I løpet av få timer den helgen, bygde jeg en fin admin-side som hadde alle funksjonene som trengs. Sean kledde det ut og stylet det (pent) mer til Clicky og har ga ut den i dag! Det er ikke ofte du får en mulighet til å hjelpe deg slik - men jeg vil virkelig se at et program som Clicky blir adoptert mainstream. Det er det åpen kildekode-samarbeid handler om, ikke sant ?!

Få deg en Clicky Web Analytics kontoen og last ned deretter Clicky WordPress-plugin.

2 Kommentarer

  1. 1

    Jeg hadde noen pålitelighetsproblemer med getclicky for noen måneder tilbake, men de så ut til å ha ordnet alt dette og nå tilbake å bruke det. Faktisk registrerte jeg meg for deres "blogg"-pakke som for $19 i året gir deg full detaljert statistikk for 3 blogger som jeg synes er et røverkjøp.

    Jeg skal absolutt prøve ut plugin.

  2. 2

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.