Cloudimage.io: bufret, beskåret, størrelse eller vannmerket bilder som en tjeneste

Cloudimage API for bildekomprimering, beskjæring, hurtigbufring

Nylig har jeg jobbet ganske mye på dette nettstedet for å få farten opp. Jeg har fjernet massevis av bevegelige deler for å forenkle hvordan den tjener penger og integreres, men nettstedets hastighet er fortsatt for treg. Jeg er sikker på at det påvirker lesertallene mine og mine organisk søk å nå. Etter å ha fått hjelp av vennen min, Adam Small, som driver lynraskt eiendomsmarkedsføringsplattform, det første elementet han påpekte var at jeg hadde noen veldig store bilder lastet inn i podcast-sidefeltet.

Dette var foruroligende siden bildene kommer fra et tredjepartsnettsted som jeg har liten kontroll over. Ideelt sett hadde jeg elsket å ha beskåret og cachet dem lokalt, men da måtte jeg skrive en ganske kompleks integrasjon. For ikke å nevne at, selv med en solid integrasjon, ville tiden det ville ta å laste ned og endre størrelse på bildene være forferdelig. Så etter å ha gjort noen søk på nettet, fant jeg den perfekte tjenesten - Cloudimage.io

Funksjoner av Cloudimage.io

  • Ved den første bildelastingen laster Cloudimage ned opprinnelsesbildet for serveren / S3-bøtta, og de cacher det i sin størrelse på infrastruktur.
  • Cloudimage.io kan valgfritt endre størrelse, beskjære, ramme inn, vannmerke og komprimere bildet for å gjøre det responsivt og spare deg for tid.
  • Bildene dine blir levert til kundene med lysets hastighet via raske CDN-er, noe som resulterer i bedre konvertering og mer salg.

For implementeringen min hadde jeg en podcast-feed der jeg ønsket å vise podcastbildene på bare 100 piksler på 100 piksler, men ofte var de originale bildene enorme (i dimensjon og filstørrelse). Så - med Cloudimage kan vi bare legge til Image URL til Cloudimage API, og bildet blir endret og bufret perfekt.

https://ce8db294c.cloudimg.io/avlinger /100x100 / x /https://images.fireside.fm/podcasts/images/c/c5d9b182-9c16-43a8-873d-ccc51c40dd8b/episodes/b/b638ca26-7bd9-4f6a-b039-99792720ff4a/cover.jpg

Legg merke til hele nettadressen:

  • Token underdomene til CloudImage
  • Kommando om å beskjære bildet
  • Dimensjoner satt til 100 x 100 px
  • Den opprinnelige filstien min

Jeg var i stand til å låse nettadressene mine der jeg kunne bruke Cloudimage API slik at andre ikke kan stjele det. I løpet av få minutter hadde jeg løsningen klar, og i løpet av en time hadde jeg implementert løsningen i vår Podcast-feed Widget.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.