Denne Fat Guy elsker Coca-Cola Marketing

markedsføring av coca cola

Jeg er utenfor fett… faktisk, jeg trenger å gå ned i vekt av en gjennomsnittlig mann for å komme tilbake til å bare være feit. Jeg vil gjerne skylde på skjoldbruskkjertelen, genetikken min, arbeidet mitt, stressnivået ... noe. Faktum er imidlertid at det er ganske greit. Når jeg spiser riktig og trener, går jeg ned i vekt. Når jeg ikke trener eller spiser riktig, går jeg opp i vekt. I stressende tider er det en tendens til at jeg forlater helsen min og dykker ned i avgrunnen ... og tidene har vært mye mer stressende de siste årene.

Å være feit er ikke av mangel på kunnskap om ernæring eller forståelse av trening og hvordan kroppen fungerer. Jeg er villig til å satse på at jeg har lest flere bøker, sett på flere dokumentarer og forstått mer om ernæring enn de fleste friske mennesker. Jeg vil også satse på at jeg har gått ned mer i vekt enn noen ... hundrevis av pounds gjennom årene. Dessverre har jeg fått mange, mange flere på grunn av manglende viljestyrke og prioritering av helse og arbeidsbalanse i livet mitt.

Bortsett fra min kjærlighet til hvitt mel og sukker, er også min kjærlighet til internett og frihet. Internett gir et offentlig medium der en person eller et selskap ikke trenger å vente på at journalister eller regjeringen setter søkelyset på dem. Et selskap kan ta saken i hendene og utvikle sine egne meldinger - uten filtrering, mening eller sensur. Det er derfor jeg elsker det Coca-Cola takler helserisikoen assosiert med produktene på en rekke nye reklame.

Vi lever i en verden der når noe går veldig galt, føler vi oss bedre om å peke fingrene og klandre noen andre i stedet for å analysere hvordan vi personlig kan påvirke endring. Bedrifter er et enkelt mål, spesielt når de er veldig lønnsomme. Hvor enkelt det er bare å skylde Coca-Cola på fedmeepidemien vår enn å få barna våre mer aktive med utendørsaktiviteter, legge ned smarttelefonene våre, gå til treningsstudioet eller spise sunnere. Vi klandrer produktmarkedsføring i verdensklasse i stedet for utviklingen av yrker som krever liten eller ingen energi.

Iboende for all markedsføring er strategien for å prøve å få flere til å kjøpe mer av produktet oftere. Jeg tror ikke at markedsføring er manipulerende, men jeg føler at folk tar mindre og mindre ansvar for sine handlinger. Alle vet at brus ikke er en drink som bidrar til en sunn livsstil. Jeg trenger ikke Coca-Cola for å fortelle meg det ... men jeg er glad for at de forteller alle som angriper dem fakta om produktet deres.

Forresten ... Jeg hadde et par glass cola i går kveld, og de var utrolige. I dag spiste jeg en sunn frokost, kuttet ut snacks og spiste en veldig sunn middag. I morgen planlegger jeg å sykle (jeg er vond i dag etter å ha syklet for første gang på måneder i forrige uke). Jeg trenger ikke Coca-Cola eller regjeringen for å fortelle meg at jeg trenger å få rumpa på den sykkelen i morgen.

Jeg er feit, jeg er ikke dum.

5 Kommentarer

 1. 1

  Flott innlegg Doug! Jobber med å være en smartere og sunnere meg de siste månedene og inn i 2013 også. Her er å være smartere og mer ansvarlig og mindre dum og skylde på alt annet enn oss selv!

  Å, og jeg forpliktet meg til å kjøre RAIN 2013-arrangementet med broren min i juli. Så, jeg får litt salssår prepping for det også.

 2. 3

  Smart tilnærming, som vanlig, fra Cola. Minner meg om gambling - “spill ansvarlig”. Personlig er dette innlegget et eksempel på et par av dine mest innbydende egenskaper: å være ekte og gjennomsiktig. Bortsett fra at du er en smart markedsfører, skiller disse egenskapene deg helt fra pakken og bidrar til selskapets suksess. Du er en fantastisk fyr, Mr. Doug.

 3. 5

  Er jeg skeptikeren i rommet som ønsker at de ville ha gjort dette for 30 år siden i stedet for å bekymre meg for å bli feit av fortjenesten? Og jeg hater alltid å starte skeptisk fordi det faktum at DK er tilbake på å angripe sparket er vakkert.

  Det er hyggelig at Coke driver helsebevisst markedsføring er hyggelig - men samtidig tror jeg det er fordi det nå er penger i det til folkene i Atlanta. Soda gir deg rask energi og dehydrerer deg samtidig, og det er grunnen til at du nesten ikke kan ha en. Jeg kan i hvert fall ikke. Det blir ikke adressert. Det som blir adressert er at folk kan telle kaloriene og drikke mer Coca-Cola og ta kaloriene fra et annet sted - som sjokolade eller gå med cheeseburger i stedet for Big Mac @ McDonalds.

  Det er ingen engler i markedsføring, men kampen din er rettferdig, og jeg setter pris på deg, 'bromance.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.