Kokain og blogging

Lewis Green skrev et fantastisk innlegg, kalt Hvor er biffen i blogging?, sjekk det ut når du får muligheten.

KokainDa jeg gikk på college, var det en av papirene og analysene jeg gjorde om kokainavhengighet. Jeg beklager på forhånd for ikke å gi kreditt for kildene mine, men her er det bare. Den vellykkede narkomanen sparker sin vane i gjennomsnitt i det niende året av utvinning. Niende år! Med andre ord, sett opp et rehabiliteringssenter i dag, og du vil ikke få tilbake fordelene på ni år.

Problemet? Politikere blir stemt hvert fjerde år. Råten er at hvis et storbyområde har et stort problem med kokain, følger forbrytelser ... tyveri, kamper, drap osv. Hardcore-politikere blir stemt inn for å "fikse" problemet. Men de trenger virkelig ni år på å fikse det, ikke sant? Hmmm. De har bare 4 år.

Så løsningen endres fra gjenoppretting til fengsel. Vellykkede politikere hjelper faktisk ikke med å forbedre kokainbrukerens utvinningsgrad, de får bare så mange av dem utenfor gaten som de kan før neste valg. De har egentlig ikke noe valg. Komponentene krever resultater. Som et resultat er fengslene våre fulle av narkotikamisbrukere som vil fortsette å bli løslatt, fengslet, løslatt, fengslet osv.

På sikt dverger kostnadene ved fengsling kostnadene ved et gjenopprettingssenter. Når du ser på det årlige budsjettet for "War on Drugs" i USA, vil du imidlertid oppdage at budsjettet for gjenoppretting knapt er en spesifikasjon i hele budsjettet. Det er ingen slutt, og det er heller ikke noe håp med mindre vitenskapen på en eller annen måte kan gå inn og forkorte utvinningssyklusen.

Hva i all verden har kokain å gjøre med blogging?

Blogging som en markedsføringsstrategi er ganske enkelt det, en strategi. Blogging er ikke en begivenhet. Hvert innlegg er koblet til det siste og fører til det neste. Et enkelt blogginnlegg får deg ikke noe sted, men tusenvis av dem vil absolutt begynne å skape et fellesskap av lesere og et veldig tydelig bilde av din kunnskap, erfaring og personlighet. De vil også øke bevisstheten om merkevaren din, personlighet, autoritet og rangering av søkemotorer.

Så ... hvor er ROI på det?

Du må oppgi avkastning på markedsføringsdollene dine, ikke sant? Du har ti blogger på bedriftens nettside, hvor du bruker ti ledere hver uke på å skrive dem og et IT-personale som støtter dem. Det er mye penger på den artikkelen, ikke sant? Og etter et år, hva har du å vise for det? Har du flere forretninger? Har du mer overskudd?

Her løfter problemet sitt stygge hode. Budsjetteringssyklusen for året er avsluttet, og du har ikke noe å vise for det. Ikke en eneste av dine nye kunder kan pekes på som kommer fra bloggen din. Disse tingene fungerer bare ikke! Det hele er Web 2.0-sprøytenarkoman! Vi blogger ikke, og vi får flere kunder. Vi kjøper bannerannonser, og de gjør det bedre enn bloggen vår.

Klart de gjør det.

Problemet med annonsene er at de ikke bygger omdømmet ditt. De tillater ikke potensielle kunder eller kunder å snakke med deg. De hjelper ikke til optimalisering av søkemotoren. De resulterer ikke i muntlig markedsføring. De hjelper ikke med oppbevaring av kunder.

Så i stedet for å behandle forholdene og utvinningen med forsiktighet på lang sikt, må du ta valget om å kaste det i fengsel. Markedsføringsprogrammet ditt blir en svingdør til et fengsel ... kjøpte annonser, middelmådige resultater, kjøpte annonser, middelmådige resultater, videre og videre.

Det er opp til deg. Problemet er virkelig strategisk. Hvis du er villig til å sette av tid og ressurser til å bygge din online tilstedeværelse og autoritet (og du har talentet til å trekke det av), vil du se resultatene. Merket ditt vil styrke seg, telefonen din vil ringe, og du vil bli omringet av et uerstattelig nettverk av kunder, lesere, fans, venner og ressurser. Du vil finne at nettstedene dine får mye mer oppmerksomhet.

En kollega av meg som starter sin egen virksomhet online og implementerer bloggteknologier, sa til meg ved lunsj, "Overalt hvor vi leter etter informasjon om blogging, ser vi navnet ditt Doug!". Det er egentlig ikke tilfelle i det hele tatt. jeg er ikke en A-List blogger og navnet mitt er ikke overalt. Imidlertid, det skiller seg ut når de ser det fordi de kjenner meg.

Så hva er avkastningen din, Doug?

Jeg har blogget i mindre enn et år og har hatt et halvt dusin flere engasjementer med fagpersoner i bransjen. Jeg har hatt et par A-listers som har besøkt nettstedet mitt og kommentert det, jeg har fått en redaktør til å lese en bok jeg ' Jeg skrev (han ga meg noen gode råd!), jeg har blitt intervjuet på lokal TV og nyheter, jeg har blitt tilbudt et partnerskap i en virksomhet, og jeg har fått utallige venner. Har jeg mer penger i lomma? Sannsynligvis ikke ... men det kommer.

Jeg ville være villig til å jobbe med dette ytterligere 9 år, men stol på meg, jeg trenger ikke. Resultatene kommer snart. For et par uker siden spiste jeg en fantastisk lunsj med konsernsjefen i Bitvise løsninger og han stilte meg spørsmålet: "Hvor er avkastningen?"

Avkastningen kommer, sa jeg. Jeg sammenlignet bloggingengasjementet mitt med å gå på college. Når du begynner på college og investerer hundretusenvis av dollar i en utdanning, stopper du ikke hvert kvartal eller år og spør hvor avkastningen er. Du vet at det kommer fordi du bygger din autoritet, troverdighet, erfaring og utdannelse.

Jeg gleder meg til eksamen. Jeg vet ikke når den kommer, men den vil være her før du vet ordet av det.

4 Kommentarer

  1. 1
  2. 3
  3. 4

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.