Samarbeidsmarkedsføring med Google-regneark

Google-regneark

Jeg konsulterte det lokale handelskammeret denne kvelden for å diskutere medlemsfornyelser. Kammeret er en fantastisk organisasjon, men er et godt eksempel på en tjeneste hvor fornyelse er hjerteslag for organisasjonen. Jeg er ganske sikker på at salen sannsynligvis taper penger på folk som blir med det første året. Men etter det året øker lønnsomheten deres - og verdien for kammermedlemmet går aldri ned.

Google-regneark

I kveld snakket jeg med en kollega, Darrin Gray, om hvordan vi enkelt kunne opprette et samarbeidsside der medlemmer som hjelper til fornyelse, kan spore kontakten med nye medlemmer eller medlemmer som kan være i fare. Vi snakket gjennom å utvikle et nettsted - noe som ville kreve noen tusen dollar og noen uker å fullføre. Darrin presset på for en bedre løsning og til slutt sa det ... "Jeg skulle ønske vi bare kunne kaste et regneark opp et sted der folk bare kunne oppdatere informasjonen."

Voila! Google-regneark. En venn av meg, Dale, delte et regneark med meg for noen uker siden, og jeg husket at han ba meg sjekke det ut. Det tok til i kveld, men jeg gjorde det, og det er flott. Etter at du har lagret regnearket, har du muligheten til å invitere folk til å redigere eller se regnearket.

Jeg la til et forslag til Google for versjonskontroll (for å henge nitwit som sletter alle radene ved et uhell), samt tillatelser på arknivå. I dette tilfellet kan vi lage et ark for hvert assisterende medlem for å spore sine tildelte medlemmer i fare.

For et flott verktøy, skjønt! Jeg tror det vil fungere. Darrin og jeg har hjulpet kammeret med å analysere virksomhetene sine for noen prediktiv prospekteringsanalyse de siste to årene. I fjor utviklet jeg en proprietær Z-score basert på SIC, Years in Business, antall ansatte og totalt salgsvolum. Dette tillot oss å gjennomgå og trekke 1/10 av utsiktene for salgsteamene deres å kontakte. Resultatene av kampanjen har vært over gjennomsnittet, men vi endrer modellen for å forbedre resultatene i år.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.