Kommentarer Gjør at besøkende leser bloggen din

kommentere

De klikket på siden din ... de leste blogginnlegget de kom for. Ingenting annet interesserte dem virkelig. Du vet at du har mange interessante innlegg som alle lesere kan være interessert i, men hvordan kan du vise dem til dine nyeste lesere som "bare går forbi"?

I dag fikk jeg fantastisk trafikk. Jeg er en Mac, jeg er en PC kom på forsiden av Netscape og har fått over tusen treff fra den kilden alene. Det ble også lagt ut på Furl, Snuble over, Redditog Del.icio.us. Jeg gir deg full statistikk i morgen og en rapport om WordPress 'evne til å tjene så høyt volum. Poenget mitt her er imidlertid noe annet.

Dette var et høyt nok volum til at jeg virkelig kunne analysere et nettstedoverlegg og se hvor klientene skulle fra hjemmesiden min. En nettstedsoverleggsrapport er en der klikk blir delt grafisk over nettsiden din for å gi en visuell indikator på prosentandelen av klikk. Jeg la øyeblikkelig merke til mange klikk sentrert rundt mine nylige kommentarer i sidefeltet mitt. Det slutter at 35% av folk som besøker hjemmesiden min, vil gå ut av siden. Imidlertid klikket forbløffende 52.3% på en Nylig kommentar på sidefeltet mitt! Wow!

Nylige kommentarer Nettstedsoverlegg

Omtrent ytterligere 10% klikket seg gjennom på linkene til kommentarer direkte under hvert innlegg. Dette er utrolig! Så interessant som jeg tror bloggen min er, stoler de besøkende virkelig på andres kommentarer for å se hva som er eller ikke er interessant på nettstedet mitt.

En venn av meg fra jobben, Randy, fortalte meg at han bare leste innlegg som hadde 1 eller flere kommentarer på en blogg. Jeg syntes det var interessant og endret temaet for å indikere antall kommentarer. Imidlertid klarte jeg aldri å måle den faktiske effekten av disse endringene.

I dag tror jeg at jeg har bevist hvor viktige kommentarer er, i tillegg til å vise hvor mange kommentarer som er gjort på hvert innlegg. Jeg kan til og med prøve å gjøre noe mer arbeid på hjemmesiden min ... kanskje en liste over innlegg med flest kommentarer på dem. Det viser deg at sosiale medier handler om samtalen
. Å velge et flott tema og skrive godt er en del av ligningen, men folk er sosiale vesener - og trekker mot emner av felles interesse.

MERKNAD: Jeg driver far Rob Marshs Nylige kommentarer plugg inn. Det stemmer ... Fader Rob er en romersk-katolsk prest! Jeg tror ikke kraften i pluginet har noen innflytelse fra ovenfra, men jeg er sikker på at litt tro ikke kan skade, ikke sant? Takk, far Rob!

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Jeg er enig. Jeg har også lagt merke til dette på nettstatistikken min. Jeg tror webdesignet mitt kan finjusteres ytterligere for å gjøre kommentarene mer fremtredende, så det er en annen jobb for meg å gjøre en kveld 🙂

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.