Hvor mange blogginnlegg?

tallEt interessant spørsmål ble stilt til meg i dag, og jeg ønsket å dele det med folk for å få tankene dine. Er det en enkel måte å fortelle hvor mange blogginnlegg en persons blogg har?

Med WordPress, det er ganske enkelt (kanskje for enkelt). Innpakning av hvert innlegg er en div med post-ID. Post-ID er tilfeldigvis synonymt med antall innlegg. Takk autonummer! :). Jeg er litt overrasket over at dette ikke er det uklar litt.

Dette tar selvfølgelig ikke hensyn til innlegg du har slettet, men det er et ganske nært anslag.

Med hostede blogg-apper, som Blogger, det er praktisk talt umulig siden POSTID er tildelt på tvers av alle blogger:

blogID = 20283310 & postID = 5610859732045586500

En av de enkleste måtene jeg bruker er å bare gjøre et nettstedssøk på Google. Du kan dele året og hvor mange innlegg som er unike i løpet av året:
http://www.google.com/search?q=site:http://buzzmarketingfortech.blogspot.com/2007/

Jeg beklager Paul Dunay (flott Markedsføring av podcaster!) på forhånd. Jeg kan fortelle ved søket ved bruk av året at Paul har 125 innlegg. Han hadde 50 året før og 32 så langt i 2008. Litt snik, ikke sant?

Har du noen enkle måter du kan fortelle antall innlegg på en blogg på tvers av de andre plattformene?

6 Kommentarer

 1. 1

  Du kan alltid kjøre en Lynx-kommando via et kommandoverktøy for å generere alle koblingene som er funnet, og deretter rør den gjennom wc -l.

  Litt som å bruke en hammer for å skyve inn en tommelfinger. 🙂

  Min morgenhumor før jeg sovner på tastaturet mitt, Barbara

 2. 2
  • 3

   Hei Paul!

   Jeg trengte en god bloggerbasert blogg som et eksempel, og din var ditt beste.

   Det handler ikke om kvantitet - kvaliteten på innleggene dine og tiden du tar for å redigere og legge dem ut er tydelig!

   Doug

 3. 4

  Eller - og jeg innser at jeg ikke har noen gode løsninger som Google-søk og spesielle Lynx-kommandoer - du kan bare se på arkivene som viser antall innlegg for hver måned / år, og totalisere dem med blyant og papir. 😀

  Erik

 4. 5

  Enter Douglas Karr: Cyber-Stalker!

  j / k 😉

  Bare et notat, det er flere grunner til at MySQL kan hoppe over et autonummer, slik at postnummeret er et maksimalt potensial, ikke et eksakt antall. Bare FYI.

 5. 6

  God fangst Doug, jeg hadde ikke innsett at du kunne finne ut av denne måten - så enkelt også!
  Hvis bloggen har skjult koblingene til arkivet, og jeg vil teste om det er en ganske ny blogg eller ikke (eller bare en spam-blogg med få innlegg), trykker jeg vanligvis på RSS-knappen i Firefox-nettleseren min for å se på feeden . Ettersom standardinnstillingen for WordPress RSS-innlegg er 10 (og ofte blir uberørt), vil færre innlegg enn dette på feeden vanligvis fortelle meg at dette er en veldig ny blogg (og mange spam-blogger har fremdeles 'hei verden' der som den første post).
  Helt untech vet jeg. Idéene ovenfor er mye mer nyttige!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.