Curse of the Golden Flower

Jeg er ikke sikker på at jeg snakker for mye om filmer på bloggen. Forrige uke var en stor filmuke for sønnen min og jeg. Jeg ble med i Blockbuster Online, og det er ganske kult. Hvis du kjenner meg, ville du vite at det var veldig vanskelig for meg å slutte å leie fra den lokale familievideoen. Blockbuster mangler de vakre kvinnene som reduserer de sene avgiftene mine på halvparten hver gang jeg besøker og bruker min kåt humor. Slik går et vanlig besøk:

BVL: Mr. Karr, du har $ 14.00 i forsinkelsesgebyr
Mr. Karr: Du er helt nydelig! Har du en kjæreste?
BVL: (smiler) Uhhh ... ja.
Mr. Karr: Når du ser ham i kveld, må du fortelle ham at han er det de heldigste mann på jorden.
BVL: (smiler mer, kinnene er røde)
Mr. Karr: Beklager ... du er så vakker at jeg ikke hørte hva du sa!
BVL: Å ... du hadde noen sene avgifter, men jeg sier hva, hva med at du betaler dem alle i kveld, og jeg vil bare belaste halvparten.
Mr. Karr: Wow ... vakker og sjenerøs. Du er fantastisk. Takk!!!

Det du ikke ser eller hører i hele denne episoden, er barna mine. Sønnen min går raskt bort så snart vi treffer disken - han vet hva som skjer videre. Datteren min, derimot, liker å bli der og be meg om godteri under shtick. Etter at jeg har betalt, forteller hun damene hvordan jeg gjør det hver gang jeg kommer inn, hvor gammel jeg er, hvor desperat jeg er, eller rett og slett hvor mye grått hår jeg har. Gud elsker henne!

Uansett! Jeg går bort. Hvis du har kjærlighet til episke filmer, Shakespeare-tragedier og / eller kampsportfilmer, er Curse of the Golden Flower alle tre. Filmen er filmet på det største settet i verden, har strålende farger, utrolig skuespill og utrolige kostymer. Jeg syntes filmen var naglende. Lei eller kjøp den i dag!

Curse of the Golden Flower

Sørg for å se hele DVDen med tilleggsfunksjonene. Innsikten i hvordan filmen ble laget og regissert, samt skuespillernes arbeid for å lage denne filmen er fascinerende.

3 Kommentarer

 1. 1

  Min mann og jeg ble nylig med i "blockbuster rewards" -programmet. Våre filmanbefalinger denne uken er Click and Eragon. Kos deg med filmene dine i posten!

 2. 2

  LOL ... Jeg antar at det ikke vil fungere så bra med den gjennomsnittlige Blockbuster-motpersonen. Jeg hadde en venn som faktisk hadde et merke på Experians kredittrapport for $ 498 i forsinket avgift. Han fortjente sannsynligvis det, men wow ...

  • 3

   Hei Thor,

   Ja, gutta på Blockbusters ville nok ikke sette pris på det. $ 498 ?! Au! Høres ut som om han gikk ut med en vogn og aldri kom tilbake! Jeg lurer på om han leide et spillsystem.

   Doug

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.