Demografi til den elektroniske dagligvarebutikken

online dagligvareshopping

For et par uker siden testet jeg Klikkliste, Krogers dagligvarehandel. Systemet var feilfritt, med massevis av fordeler fremfor dagligvarehandel. Først klarte jeg å se budsjettet mitt mens jeg la hver vare inn i handlekurven min. Jeg var i stand til å se alle varene som ble solgt tydelig. Systemet spores de vanligste produktene jeg kjøpte. Og det tok meg 10 minutter å kjøre opp, få Kroger-teamet til å laste bilen min og sjekke ut.

Hvis jeg hadde en veldig kresen klage, var det at laget erstattet Claussen pickles med Vlasic. Jeg antar at personen som laster inn dagligvarene mine, så i pickleseksjonen i stedet for den nedkjølte delen av butikken. Å menneskeheten!

Det er en liten pris å betale, skjønt! Det er ikke rart at e-dagligvarer vil treffe tosifret adopsjon i 2016:

  1. 40% av 2015-dagligvarekjøpere sa at deres primære kjøpmann ikke tilbyr eCom, noe som indikerer tapte salg og lojalitetsmuligheter for de primære kjøpmennene
  2. 64% av de som har prøvd dagligvarehandel, vil bytte kjøpmenn for en flott digital opplevelse
  3. GenX, menn og de med barn er de raskest voksende segmentene for e-dagligvare i år

De 2016 Online dagligvarebutikk infografikk deler data fra en nylig rapport fra Unata. Rapporten avslører trender innen e-handel for 2016, inkludert: menn er mer interessert i e-dagligvare, GenX er det raskest voksende segmentet for e-dagligvare, og forbrukere med barn er klar for online. Jeg er et perfekt match for demografien!

Online dagligvarehandlerdemografi

En kommentar

  1. 1

    Hei, takk for at du delte en så fin blogg ... .Best blogg. veldig nyttig artikkel. Online dagligvarevirksomhet i India vokser raskt. Jeg liker artikkelen din, for nå om dagen ser alle etter nyeste teknologier og lett gjort.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.