Beskrivelse: Rediger lyd ved hjelp av transkripsjonen

Redigering av beskrivelse av podcast

Det er ikke ofte jeg blir begeistret for en teknologi ... men beskrivende har lansert en podcaststudio-tjeneste som har noen virkelig spennende funksjoner. Det beste, etter min mening, er muligheten til å redigere lyd uten en faktisk lydredigerer. Descript transkriberer podcasten din, med muligheten til å redigere podcasten din gjennom redigering av tekst!

Jeg har vært en ivrig podcaster i årevis, men jeg gruer meg ofte til å redigere podcastene mine. Jeg har faktisk latt noen fantastiske intervjuer falle utenfor veien når informasjonen i podcasten var tidssensitiv ... men jeg hadde ikke tid til å gjøre endringer og publisere den før fristen.

Faktisk, hvis jeg tar opp en 45 minutters podcast, tar det en time eller til og med to timer å fullstendig redigere innspillingen, legge til introer og outros, sende den ut for transkripsjon og publisere den online. Jeg kryper nesten når jeg blir støttet av noen få innspillinger. Likevel er det et så effektivt medium, og jeg har et så stort publikum at jeg trenger å fortsette å presse fremover.

Descript er ikke bare en redaktør, det er en hel Podcast- og Video Studio-plattform. En annen fascinerende evne er muligheten til å faktisk sette inn ord du faktisk ikke hadde snakket med Overdub funksjon!

Funksjoner i Descript Include

  • Bransjeledende transkripsjon - Descript samarbeider med de mest nøyaktige transkripsjonsleverandørene for å sikre at du alltid får den beste transkripsjonen der ute.
  • Rediger lyd eller video ved å redigere tekst - Dra og slipp for å legge til musikk og lydeffekter. Video kan eksporteres til Final Cut Pro eller Premiere.
  • Bruke Tidslinjeredaktør for finjustering med fades og volumredigering.
  • Live samarbeid - Sanntids redigering og kommentering av flere brukere
  • Multitrack-innspilling - Descript genererer dynamisk et enkelt kombinert transkript
  • Overdub - Korriger stemmeopptakene dine ved å skrive. Drevet av Lyrebird AI
  • integrasjoner - Via Zapier, kan du koble Descript til hundrevis av de mest populære nettappene.

Hvis du vil bli med i Descript Beta, kan du søke her:

Descript Beta Program

Hattetips til respektert kollega Brad Shoemaker kl Kreative Zombie Studios for funnet!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.