Testet du den siste kampanjen din?

animert gif-e-post

Belønningssone-e-postJeg mottok en vakker e-post fra Best Buy Reward Zone i dag. Den veldesignede e-postmeldingen hadde skarpe bilder med solide tilbud. Et tilbud som fikk øye på meg var et 16 GB SD-kort for $ 24.99.

Jeg klikket på lenken og ble bedt om å logge på. Jeg prøvde å logge på og mislyktes deretter. Jeg testet to nettlesere, prøvde kontonummeret og e-postadressen min ... og klarte ikke engang å hente passord. Jeg klaget på Twitter og @Coral_BestBuy prøvde å hjelpe meg. Hun forklarte at jeg faktisk logget på Best Buy - ikke Reward Zone, og krevde at jeg skulle registrere meg på Best Buy selv om jeg allerede har en Reward Zone-konto.

Så jeg registrerte meg. På et tidspunkt i registreringsprosessen ble jeg bedt om å oppgi belønningssonenummeret mitt - jeg antar å koble de to kontoene. Når jeg sendte det, ble siden bare oppdatert med nummeret som er uthevet. Ingen feilmelding. Jeg kunne ikke gå videre eller komme tilbake til det faktiske tilbudet. Jeg ga opp.

De fleste ville ha gitt opp lenge før jeg gjorde det, men jeg ville se hvor vanskelig det var. Det virkelige problemet her er at e-postteamet sannsynligvis får noen forferdelige kampanjeresultater akkurat nå ... selv om problemet ligger på nettstedet. Å kreve noen å gjennomgå så mange trinn er sikkert å frustrere enhver forbruker.

Hvert ekstra trinn i prosessen vil redusere konverteringene dine med 50%. Jeg tar opp dette tallet, men jeg er sikker på at den reelle prosentandelen er enda verre. Du må gi forbrukerne enkle, diskrete veier til konvertering for å maksimere kampanjeresultatene. Krever registrering, registrering i to systemer, forvirrer brukeren…. alt dette fører til forlatelse av handlekurv.

Når registrerte du deg forrige gang på et eget nettsted for en demo, en nedlasting eller til og med testet et kjøp? Jeg prøver å gjøre det hver gang og finner alltid forferdelige feil. Når jeg lanserte opt-in-e-posten, hadde jeg faktisk en abonnementskobling på nettstedet mitt som pekte på feil side! Au!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.