Kjenner du forskjellen mellom en digital signatur og en e-signatur?

elektroniske vs digitale signaturer

Noen ganger føler jeg at jeg er på toppen av denne digitale teknologien ... andre ganger ser jeg en e-post komme som en jeg mottok i dag fra Silanis, og spurte meg om jeg vet forskjellen på en digital signatur og en elektronisk signatur og jeg hadde ingen anelse der var en forskjell. Doh! Det er forskjell, og det er ganske omfattende! Her er definisjonene for hvert begrep fra Silanis:

E-signaturdefinisjon

E-signatur eller elektronisk signatur er fangsten av prosessen en person gjennomgår når han demonstrerer hensikt under en elektronisk transaksjon.

Definisjon av digital signatur

Digital signatur er krypteringsteknologi som inneholder kritiske metadata knyttet til e-signaturen.

Den elektroniske signaturen er en juridisk bindende post og den digitale signaturen er den underliggende krypteringsteknologi som verifiserer ektheten av transaksjonen.

elektroniske signaturer-vs-digitale signaturer

En kommentar

  1. 1

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.