Du vil sannsynligvis åpne denne e-posten ...

I dag i posten mottok jeg en blå konvolutt som hadde navnet mitt og adressen pent skrevet på forsiden. Svaradressen var en postboks, men den fremsto fortsatt som håndskrevet. Da jeg snudde konvolutten, hadde den Hallmark-forseglingen. Nysgjerrigheten fikk det beste ut av meg, og jeg åpnet den for å finne et kort med følgende melding:

motsatt e -post

Dette er håndskrift skriftteknologi, og det har virkelig truffet direkte post scene de siste par årene. Direkte markedsførere vet at hvis de får deg til å åpne et brev, er du mye mer tilbøyelig til å lese stykket. Hvis du leser stykket, er du mer tilbøyelig til å ringe. Hvis du ringer, vil du sannsynligvis kjøpe. Det hele begynner med det åpne, skjønt!

Årsaken til at denne skrifttypen er noe troverdig, er hvordan de varierer størrelsen på de samme bokstavene (sjekk ut e'ene i hastighet) og bokstavavstanden (begge kniping og sporing). Teknikken fanger definitivt oppmerksomheten din, det er nok forskjell fra vanlig type for å lure deg til å tro at den er håndskrevet.

En enkel måte å fortelle at det ikke er, er at de faktiske linjene er perfekt plassert fra hverandre og nøyaktig rette. Ingen tvil om at disse finessene også vil bli endret i fremtiden. Uansett er det et ganske fint stykke arbeid, og jeg er sikker på at det vil konvertere ganske mange potensielle kunder. Jeg er ikke interessert siden jeg kanskje flytter snart.

9 Kommentarer

 1. 1

  Bare vent til forbrukerne blir klar over dette og begynn å ignorere det. Neste steg vil være at selskaper outsourcer til brevskrivere i India. Din direktereklame vil faktisk være håndskrevet. Ting kommer for fullt. Bare vent.

  • 2

   Hei Willy,

   Interessant nok får jeg svært få "håndskrevne" noe via snail-mail, så spådommen din er sannsynligvis nøyaktig.

   Når det gjelder outsourcing til India – med en spirende økonomi og fallende amerikanske dollar, blir India dyrere å outsource til – spesielt siden mange indere er godt utdannet (mange ganger i USA). India har gjort det ganske bra for seg selv! Jeg er ikke sikker på at de ville være de rette mulighetene for denne outsourcingen, men jeg tviler ikke på at et annet lavinntektsland kan komme til bordet med den typen løsning.

   Takk!
   Doug

 2. 3
  • 4

   En av vennene mine jobber med U-vers og han sa at det er veldig spesifikk husholdningsmålretting på grunn av båndbredden og avstanden fra ruteutstyret. Han fortalte meg bokstavelig talt at naboen din kanskje har det, men du kanskje ikke. Jeg tror de jobber gjennom infrastrukturspørsmålene fra nabolag til nabolag. Jeg er nok med fordi jeg bor i leilighet akkurat nå – høy tetthet!

 3. 5
 4. 6

  Hvis jeg var en tippemann, ville jeg hatt $10 på Filippinene som outsourcet sted.

  Den neste utviklingen vil være for sporingsenheter som kan brukes til å oppdage konvolutten som åpnes, om den ble åpnet av en mann eller kvinne, alderen på personen og hvor lenge før den ble tatt ut med søppelet.

 5. 7

  Mens du ser det som en spennende markedsføringstrend, ser jeg det som en kopp. Teknikker for å lure folk til å ta hensyn er bare ikke den typen teknikker jeg er interessert i å bruke. Klart de kan være effektive på kort sikt, men jeg vil at folk skal ta hensyn til kvaliteten på merket mitt og det jeg tilbyr, ikke fordi en idiot ble sugd til å tro at jeg sendte dem et håndskrevet notat. JWTCW.

  • 8

   Mike,

   Jeg er ikke sikker på hvor jeg sa at det var en spennende markedsføringstrend, og jeg promoterte den heller ikke. Jeg er ikke uenig med deg, jeg kommenterte bare teknologien – til og med beundret den. Tross alt er jeg den idiot som ble sur.

   Doug

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.