Direkte e-post som fungerer!

direkte post

Jeg har ment å skrive om dette siden før nyttår, men jeg måtte få ol-skanneren til å trekke sammen disse bildene av noen direktemeldinger jeg har mottatt nylig. Poenget er at noen Direkte post fungerer fortsatt. Her er 3 eksempler:

 • Jack Hayhow sendte boken hans, The Flying Pig's Wisdom. Jeg tror dette er min første "gave" som blogger! Jeg har et par bøker på nattbordet mitt akkurat nå for å fullføre - men jeg gleder meg til å grave i denne. Det var veldig pent å få et håndskrevet notat fra Jack sammen med boka. At Jack tok seg tid til å skrive til meg og sende boken betyr mye allerede!
 • CVS Apoteket sendte meg et kort til høytiden og takket meg for min patronage. Det ble til og med personlig signert av hvert av ansatte! CVSen min er fantastisk. Det minner meg veldig mye om hjørnebutikken vi pleide å besøke i oppvekststedene i Newtown Connecticut (den butikken het Crossroads ... de pleide å la barna hente øl og gå hjem til foreldrene våre med en telefonsamtale ... mann er jeg gammel!). Hvis CVS hadde frukt, ville jeg sannsynligvis ikke handle dagligvarer i det hele tatt! CVS beviser at du kan være en stor kjede og likevel behandle mennesker som naboen din.
 • Wikimedia sendte meg et kort med et notat som takket meg for donasjonen min til Wikipedia i fjor. Jeg tar ofte Paypal-midlene mine og gir dem tilbake til plugin-utviklere og nettsteder som ber om donasjoner - hvis programvaren eller tjenesten deres er nyttig. Jeg bruker Wikipedia mye på denne bloggen, så du vil være glad for å vite at en del av annonseringsinntektene fra nettstedet er rullet tilbake til andre nettsteder. (Resten er nødvendig for å betale for sønnens høyskoleutdanning!).

Kort
Det er interessant i vår tid at folk fremdeles gjenkjenner hva den 'menneskelige' berøringen betyr. Jack kunne ha sendt meg boken sin via Amazon, og CVS og Wikimedia kunne like gjerne sendt meg en e-post som takket meg. Jeg er en stor forkjemper for e-post ... Jeg elsker det at den kan tilpasses og automatiseres. Dette tok litt mer innsats og kostet definitivt litt mer. Det forteller meg at disse menneskene trodde jeg var viktig nok for deres virksomhet til at det var verdt å investere i meg. Det er et sterkt budskap, ikke sant?

Det er den typen direkte e-post som fungerer. De andre tusenvis av direktesendinger jeg får her er ikke verdt å nevne. Jeg har fortalt klienter tidligere at hvor lang tid du har for å få andres oppmerksomhet med direktepost, er tiden det tar for dem å gå fra postkassen til søppelkassen. Jeg har ikke ombestemt meg i det hele tatt. Å sende en håndskrevet pakke eller et takkekort får definitivt oppmerksomheten min!

8 Kommentarer

 1. 1

  Definitivt. Vi vil ha det menneskelige preget - er ikke det også en av grunnene til at blogger har blitt så store?

  -

  Våre grand foreldre pleide å kommunisere med håndskrevne kjærlighetsbrev. I dag er det en rask SMS. Ikke helt det samme, ikke sant?

 2. 2

  > The Wisdom of the Flying Pig. Jeg tror dette er min første? Gave? som blogger!

  Forsiktig Douglas - visste du ikke at det å ta imot gaver kan føre til at din etikk blir avhørt 🙂 LOL

  > Jeg tar ofte Paypal-midlene mine og gir dem tilbake til programvareutviklere og nettsteder som ber om donasjoner - hvis programvaren eller tjenesten deres er nyttig.

  Jeg har begynt å gjøre dette også mot slutten av fjoråret. Det er en god følelse å kunne bidra tilbake til de som gir seg tid til å lage ting vi bruker hver dag.

 3. 3
 4. 4

  Steven:

  Her er et varsel til alle annonsører. Jeg er billig, enkel og ærlig. Du kan kjøpe meg, men jeg skal fortelle alle at jeg er kjøpt. 🙂

  Jeg er enig med deg i Paypal. Jeg håper det er en trend som fortsetter. Open source har vært bra for oss alle!

  Doug

 5. 5

  Kevin,

  Som databasemarkedsfører er det vanskelig å tallfeste denne typen utgifter, ikke sant? Fordi du ikke kan måle noe, betyr det ikke at det er en god idé. Bedrifter som 'gjør det rette' begynner å virkelig utvikle seg. Jeg tror virkelig at vi en dag vil ha en "samfunnsnytte" -indeks for selskaper en dag, slik at folk vil jobbe med selskaper som gjør mer godt for landet i stedet for dårlig.

  Jeg håper i alle fall det!
  Doug

 6. 6

  Uten tvil er det bra å gjøre det rette. Og jeg ville være den første personen som kommer bak selskaper som gjør fine ting. Å bruke tid på å gjøre disse aktivitetene gir bedre avkastning enn å bruke penger på en TV-reklame.

  For mange år siden satt jeg i et rom med folk fra Hallmark. De ønsket å lage et automatisk takkeprogram for selskapet mitt, knyttet til et CRM-system. For meg var det motsatt av det du går inn for. Det er en så fin linje mellom å gjøre godt, å gjøre noe som ser bra ut, og å prøve å øke fortjenesten. Til ditt poeng, hvis du gjør det bra, vil salg og fortjeneste følge.

  Bra innlegg!

 7. 7

  Hei Doug,

  Jeg synes kommentaren din om "menneskelig berøring" er ekstremt gyldig.

  Vi har lagt merke til at vi sender ut papirkopiemarkedsføring og mediesett for å markedsføre
  selskapet vårt har betalt seg eksponentielt. E-post er ok, men det blir
  mindre og mindre pålitelig. For mye spam og søppel. Det blir irriterende.
  Direkte mail; fortsetter imidlertid å lukke salget, og som du nevnte “mennesket
  touch ”ser ut til å hjelpe deg med å bli lagt merke til.

  Vi har funnet ut at det å kombinere tilstedeværelse på nettet med en integrert kampanje for direkte e-post
  fungerer best for katalogfirmaene vi representerer. Det er stor verdi
  i flerkanalsmarkedsføring. Ikke lenger kan ett selskap stole alene på ett markedsføringsbil.

  Jeg har virkelig hatt glede av artikkelen din ... du har en ny ivrig leser i meg!

  Leslie
  kall det og ekte “postpost” fortsetter å bevise

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.