Beklager Disqus, jeg er en fan nå!

DisqusFor omtrent et år siden dukket det opp ganske mange kommentarsystemer - inkludert SezWho, IntenseDebate og Disqus. jeg var heftig imot alt annet enn SezHvem siden de andre lastet inn kommentarer via JavaScript og ikke lagret kommentarer lokalt.

Problemet med JavaScript er at det er lastet inn i nettleseren, ikke på serveren ... så når en søkemotor gjennomsøkte siden, ville den virke uendret selv om den hadde kommentarer. Et år senere og landskapet har endret seg ganske mye ... SezHvem er ute av virksomhet, IntenseDebate ble kjøpt av Automattic, WordPress 'morselskap, og Disqus har fortsatt å vokse i popularitet. Disqus endret også metodikk - nå synkroniserer de og viser kommentarer på serversiden.

Med alle disse problemene nå løst, og Disqus voksende funksjonalitet og integrering i sosiale medier, er det virkelig fornuftig for WordPress-bloggere å installere pluginet og integrere tjenesten. Jeg har ikke prøvd IntenseDebate, og jeg har heller ikke sett for mye nyheter eller adopsjon om det ... noen som bruker det?

De snille menneskene på Disqus tillot meg til og med å eksportere bloggens innhold og kommentarer via XML og laste det opp til deres supportteam. De migrerer nå alle de eldre kommentarene fra bloggen min til motoren deres. Ganske kult!

Så ... til mannskapet på Disqus, jeg skylder deg en unnskyldning for at du har gitt søknaden din en karakter som ikke faller. Selv om det var riktig å gjøre den gangen, er jeg en fan nå! Du har et fantastisk produkt, og jeg elsker Twitter-integrasjonen!

15 Kommentarer

 1. 1

  Jeg hadde faktisk noen problemer med Disqus, men i teorien er det en god plugin. Jeg likte hvordan de sendte e-post til meg når noen kommenterte, men generelt fungerte systemet bare ikke for meg. Hva synes du om systemet som tok over for SezWho?

 2. 2
  • 3

   Jeg var i samme båt, gikk fra WordPress bare til Disqus, men hadde de samme problemene, så deretter til IntenseDebate og prøvde nå Disqus igjen fordi ID var alle slags buggy.

   Min Disqus ser ut til å ha det samme problemet alle andre har med WordPress 2.8.4, vil ganske enkelt ikke importere kommentarer.

   Må jeg slå den av og finne noe annet…. en gang til?

 3. 4
 4. 5
 5. 6

  Utvilsomt er Disqus et av de mest raskt voksende kommentarsystemene. Jeg innrømmer din idé om javascript og alle andre kommentarer, men jeg synes at behovet for å være logget inn for å kommentere er litt irriterende. hva tror du ?

 6. 9

  Jeg elsker Disqus, veldig enkel å installere og enkel å bruke. Enig med Douglas om at det er nødvendig å ha pålogginger, i det minste er det mange muligheter for pålogging, google, yahoo, facebook, twitter osv ..

 7. 10
 8. 11

  Takk for at du tok deg tid til å diskutere dette, jeg føler meg sterkt
  om det og elsker å lære mer om dette emnet. Hvis mulig, etter hvert som du vinner
  ekspertise, vil du bry deg om å oppdatere bloggen din med mer informasjon? Det er
  ekstremt nyttig for meg.
   

 9. 12
 10. 13
 11. 14
 12. 15

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.