Stol favoritter på Technorati?

På tide for nok en testfolk! Jeg vil se om det å ha meg i Technorati-favorittene dine øker rangeringen av bloggen min. Her er et skjermbilde av min nåværende rangering, bare slik at du vet at jeg ikke prøver å trekke ullen over øynene dine:

Technorati

Hvis du ikke allerede har blitt med, vil jeg anbefale Technorati på det sterkeste. Her er lenken for å legge meg til favorittene dine:

Legg til denne bloggen til Technorati-favorittene mine!

Her er mitt løfte til deg ... Jeg vil legge alle til dine favoritter så snart jeg ser at du har lagt meg til. Neste uke tar jeg en titt på rangeringen og legger ut rangeringen etter at noen har lagt til meg.

6 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Jeg tror dere har rett. Jeg har fått et par flere referanser til nettstedet mitt, så rangeringen min har økt; det ser imidlertid ikke ut til at favorittene har påvirket det.

  Interessant nok skjønt, gjorde jeg en av folkene som valgte den som favoritt, en av favorittene mine, og jeg tror det hjalp rangeringen hans. Men han ble rangert i serien 900,000+. Etter at jeg merket ham som favoritt, flyttet han opp til rundt 844,000 XNUMX.

  Kanskje det bare hjelper i rangeringen når du ikke blir referert fra noen andre blogger? Hmmm.

 5. 5

  Det er en god ting for meg at favoritter ikke teller, ellers ville jeg ikke vært noe på rangeringen!

  BTW, anti-spam-ordet ditt er ikke synlig i IE7. Du må virkelig slutte å bruke den 🙁
  Dårlig tilgjengelighet.

 6. 6

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.