Tekster fra badet?

tekstmeldingsskyld

Sjansene er ganske gode for at du skriver tekst fra badet ... faktisk 2 av 3 personer innrømmer at de gjør det. Det tapper meg liksom med å tenke på å låne noens mobiltelefon nå! Vi setter pris på det når kundene våre bruker tekstmeldingstjenestene våre ... men takk og lov er de vanligvis utenfor et hjem til salgs! Når det gjelder 2/3 av deg ... Jeg håper dere alle har berøringsskjerm og den andre tredjedelen har tastaturene.

Når det gjelder de som sender tekstmeldinger i kino ... ja, vi ser deg. Jeg er nysgjerrig på hvorfor teatre ikke har installert mobiltelefonblokkere. Jeg betaler en ekstra dollar en film hvis jeg ikke trenger å høre noens Justin Bieber-ringetone! Takk til folkene på Tatango for latteren ... Jeg skal vaske hendene nå.

Hvor er du skyldig i tekstmeldinger Infographic

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.