Dos and Don'ts of Content Marketing

infographic for innholdsmarkedsføring

Ok, her er latteren din på ettermiddagen. Ved hjelp av Meltwater Buzz, vi så nettopp denne enkle og vakre infografikken som gir en god sjekkliste over varer som du kanskje vil huske på når du utvikler strategien for innholdsmarkedsføring.

En av reglene med hensyn til blogging er Ikke publiser en dårlig skrevet blogg. Jeg har sett mye dårlig skriving (utenfor emnet, om mening som faktum, tull) som fremdeles har god grammatikk og stavemåte, så jeg tror det de mente var dårlig skrevet blogg. Innleggene mine er ofte dårlig skrevet ... men jeg tror de fortsatt har verdifullt innhold for det meste ... høyre grammatikere og ortografer? Etter min mening slår verdien av innholdet ditt hvor godt det er skrevet. Det er bare min mening fordi jeg suger til grammatikk og staving.

Hvis jeg skulle si at alt innholdet ditt må skrives med presisjon, kan jeg ha et reelt problem med denne veldig infografiske. Infografikken kalles Gjør og ikke gjør innholdsmarkedsføring. Selv min forferdelige uvitenhet om det engelske språket fikk meg til å ta en titt på tittelen. Bør det ikke være Dos and Don'ts of Content Marketing?

innholdsmarkedsføring-seo

2 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Hei Douglas, takk for at du deler. Det er en veldig fin infografikk, med mange nyttige tips. Jeg har ikke engang lagt merke til skrivefeilen i tittelen, før jeg har lest kommentaren din i innlegget 🙂 Og du har rett, det skal være "Dos".

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.