Jeg forlater en god jobb og går mot sosiale medier

Markedsføring og e-handel for restauranterDet siste året jeg har tilbrakt med Patronpath har vært en utrolig berg og dalbane. Selskapet er i en enorm vekstspurt og enormt vellykket!

 1. Vi vant Techpoint Mira-prisen.
 2. Vi fullførte utviklingen av 4 POS integrasjoner - Micros, POSitouch, Comtrex og Aloha.
 3. Vi utviklet brukergrensesnittet for å maksimere konverteringer for våre kunder. Vi la til redundans og sikkerhetsfunksjoner i applikasjonen.
 4. Vi har til og med kastet inn et nettsted for restaurantplassering for kjedene våre med flere enheter.

Fredag ​​var min siste dag kl Patronpath. Det var vanskelig å forlate et selskap som jeg helte mitt hjerte og sjel i, og som har økonomisk støtte fra noen av de mest vellykket Internett selskaper in Indianapolis.

På å forlate Patronpath

Jeg er ikke i tvil om at jeg forlot selskapet i god form. Min eneste bekymring er om investorene er i orden med flyttingen eller ikke. En viktig årsak til at jeg dro til Patronpath var å bli kjent med investeringsteamet deres - sammensatt av noen av de fineste internettentreprenørene i regionen. Det siste jeg ønsket å gjøre var å forlate dem etter så mye suksess. Jeg vil fortsette å gi råd og hjelpe Patronpath når de trenger meg, for å sikre at avgangen ikke påvirker deres suksess.

Veksten og resultatene var definitivt høydepunktene på Patronpath. Jeg hadde muligheten til å jobbe med utrolige mennesker. Vi gjorde noen mirakler det siste året med lite ressurser. Jeg er stolt av det vi har oppnådd.

Arbeide med mennesker i verdensklasse

I løpet av de siste 6 månedene hadde jeg gleden av å jobbe med Marty Bird - en som jeg hadde kjent fra mine første dager kl. Eksakt mål men hadde aldri sjansen til å jobbe direkte med. Marty er en utrolig markedsfører med en evne til å bygge markedsføringsprogrammer i verdensklasse fra bunnen av.

Marty gikk inn på Patronpath for å anta et nybegynnende nasjonalt e-postprogram som vi nettopp signerte for et selskap med flere milliarder dollar. I løpet av to dager antok han prosjektet. I løpet av et par uker bygde han et program og prosess rundt prosjektet. Nå fortsetter programmet å vokse og blomstre under hans ledelse. For en flott fyr! Lite kjent faktum, Marty er også en maskinmekaniker med en lidenskap for Audi TT.

Resten av laget var også bra. Mark Gallo og Chad Hankinson var fantastiske å jobbe med både profesjonelt og personlig. De er begge store kristne som hjalp meg med å gi meg råd om noen utfordringer. Jeg står i gjeld til begge deler. De har også et kontoadministrasjonsteam som er seige krigere dedikert til å hjelpe sine klienter med å lykkes. Jeg fikk jobbe med Tammy Heath det meste av året, og hun var fantastisk, sjonglerer med dusinvis av klienter hver time og fremdeles i stand til å produsere.

På den tøffe siden i år var kravene til jobben og hvordan den trakk meg full oppmerksomhet. Denne bloggen led også oppmerksomheten jeg var i stand til å gi noen av mine kjæledyr prosjekter. Å være på vakt trakk meg bort fra regionale nettverkshendelser også. De sjeldne gangene jeg dukket opp, var folk i sjokk!

Kjøreturen fra nordsiden av Indy var noe jeg elsket i begynnelsen, men da bensinprisene økte og datteren min trengte meg mer hjem, begynte et par timer om dagen på veien å gjøre veldig vondt. Jeg er takknemlig for min sønn - mens du sjonglerer med full last kl IUPUI i tillegg til å veilede privat og i Math Assistance Center, fant han fremdeles tid til å ta Katie til og fra arrangementer og få henne matet. Jeg er takknemlig for de utrolige barna mine!

Overskrift til Compendium Blogware

Så ... da Chris Baggott ringte fra Compendium Blogware og sa at det kan være en mulighet til å jobbe med dem, jeg var i ekstase! Kompendium startet med Chris og jeg jobbet i helgene tilbake i 2006.

Jeg bodde hos ExactTarget og Ali Sales kom ombord. Alis ledelse med Chris lidenskap har skyrocket selskapet til et utrolig Bedriftsbloggplattform. Jeg har hatt et nært forhold til selskapet det siste året og evangelisert plattformen. Vi startet nettopp advokatfirmaet Bose McKinney for omtrent en måned siden, og de har allerede sagt at de allerede rapporterer om gode søkemotorledninger!

hvit bloggvarelogo150På mandag påtar jeg meg plikter som Visepresident for bloggingevangelisering på Compendium. Jeg rapporterer til Ali og hjelper alle teamene og klientene våre med å utdanne, evangelisere, automatisere, integrere osv. Jobben min er å hjelpe til med å få klienter raskt opp og hjelpe dem til å utnytte plattformen fullt ut for å maksimere innvirkningen gjennom markedsføringsarbeid. Det er en tøff posisjon å avslå gitt mitt arbeid de siste årene. Jeg skal også jobbe ned på Circle in Indy igjen, så jeg er sikker på at jeg vil støte på mange gamle kolleger!

Å tro at det hele startet med Pat Coyle og jeg leser Nakne samtaler for noen år siden er ganske fantastisk.

Med det skylder jeg en takk til Robert Scoble og Beskyt Israel for å skrive en bok som inspirerte meg til å starte min egen blogg og endret retningen jeg ønsket å ta i markedsføringsverdenen! At jeg antar en stilling i sosiale medier under en av de verste økonomiske nedgangstidene i landets historie, taler mye om kraften til dette mediet, ikke sant?

19 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7

  Doug - wow! Takk for de fine ordene. Ditt talent, lidenskap og entusiasme vil tjene deg godt på Compendium - gratulerer. Dine betydelige bidrag til Patronpath skapte et fundament som vi vil fortsette å bygge på. Jeg vil savne din tilstedeværelse på kontoret, din ydmyke oppførsel, din sprø musikksmak (!) Og glede latter. Å følge deg på Twitter vil bare ikke erstatte de flotte lunsjtimesamtalene vi har hatt! Ta vare Doug.

 8. 8
 9. 9

  God avtale Doug!

  Jeg husker at du nevnte for meg ditt engasjement med Compendium, og jeg trodde det ville være en flott plattform for deg!

  Flott å høre at det endelig går i oppfyllelse!

 10. 10

  Lykke til Doug!

  Høres ut som en perfekt passform for deg. Jeg har hatt glede av arbeidet du gjør på fritiden på denne bloggen. Blir morsomt å se hvordan det er når det har all oppmerksomhet.

 11. 11
 12. 12

  Beste ønsker til deg, Doug. Jeg er sikker på at du kommer til å gjøre det bra med den nye konserten, og jeg elsker den nye tittelen! (Den fanger opp det du allerede har gjort.)

 13. 13
 14. 14
 15. 15

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.