Du vil lese hvert innlegg hvis jeg ...

Lese den bærbare datamaskinen intenstKonsernsjefen min har ansatt en deltidsressurs for å produsere markedsføringskopien vi trenger når vi distribuerer vårt nye markedsføringsnettsted. Personen som er ansatt har en sterk markedsføringsbakgrunn, men ikke en markedsføring på nettet - jeg er trygg på at de vil være i stand til å plukke den opp lett (jeg håper det!).

For å gi litt retning, har jeg gitt tekstforfatteren noen gode ressurser på å skrive innhold. En av ressursene er Junta42s topp innholdsmarkedsføringsblogger. Jeg har ikke sjekket ut alle bloggene på den listen, men den har en viss troverdighet gitt at jeg fant det CopyBlogger på der! Jeg vil snart lese de andre nettstedene.

Tips for å skrive kopi til nettstedet eller bloggen:

Uten videre, her er de beste tipsene for tekstforfattere. Jeg bør begynne med å si at jeg er skyldig i å ikke bruke disse på alle blogginnleggene mine. Forhåpentligvis vil du gjøre en bedre jobb enn jeg har gjort. Du vil høste fordelene!

 • Fengslende overskrifter - å velge overskrifter som ikke ser ut som en avis, men som heller får leserne til å interessere seg mens de hopper gjennom søkemotorresultatene og skumrer RSS-feeds.
 • Chunking innhold - mellomrommet er vår venn. For å gjøre kopien din lesbar ... eller skimmbar ... unngå avsnittene du lærte å skrive på college. Velg i stedet en sterk overskrift eller underoverskrift, etterfulgt av et avsnitt på 1 eller 2 veldig sterke setninger. Bruk punktlister eller nummererte lister.
 • Koble liberalt - lenke internt til dine egne artikler ved å bruke nøkkelordene som vil drive trafikk. Lenke også eksternt, promotere andre blogger som vil betale deg tilbake en dag. Dette styrker søkemotorindekseringen, hjelper med å holde besøkende på nettstedet ditt lengre, og promoterer andre blogger - og utsetter publikum for deres og omvendt.
 • Bruk nøkkelord og nøkkelfraser - å forstå hva folk leter etter på nettet er nøkkelen til å forstå hvordan nettstedet ditt blir funnet via søkemotorer. Ved å bruke nøkkelord og nøkkelfraser i hele innholdet ditt, vil det bidra til å drive innholdet i søkemotorer og bringe folk til nettstedet ditt som lette etter det du har gitt.
 • HVER side er en destinasjonsside - Nettmarkedsførere snakker ofte om destinasjonssider, og de blir løst identifisert som hvor du leder en besøkende fra en e-post eller kampanje. Men siden innholdet på nettstedet eller bloggene dine (forhåpentligvis) indekseres individuelt med søkemotorer, betyr dette at hver side som indekseres separat blir en destinasjonsside! Når det er sagt, er det viktig at du behandler hver side som om leseren aldri har vært på nettstedet ditt før. Spesielt med en blogg! Mindre enn 10% av mine nye besøkende kommer til bloggen min gjennom hjemmesiden min.

I fjor skrev jeg, Stopp å skrive for søkemotorer. Det var en sterk holdning mot å skrive innholdet ditt bare for å tiltrekke søkemotorer, fordi det ville slå av leserne. Jeg står ved det innlegget; Jeg tror imidlertid det er en balanse når du skriver innholdet ditt.

Hvis du kan skrive innholdet ditt slik at leserne kan finne det, kan du glede deg over det og få oppmerksomhet fra søkemotorer du har funnet den perfekte balansen.

En kommentar

 1. 1

  Takk for disse tipsene,
  Jeg vurderte aldri engang å behandle hver side som om det var en hjemmeside.
  Fornuftig at ikke alle kommer inn fra hjemmesiden.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.