De dummeste smarte menneskene på Facebook

dummere

Dette var en av de rantene der jeg virkelig ønsket å ta skjermbilder og dele navn ... men jeg skal prøve å gi disse menneskene fordelen av tvilen. Forhåpentligvis er de ikke de narsissistiske idiotene de kom av som, og de hadde bare en dårlig dag. Sannheten er at jeg blir lei av sosiale medier og bruker mindre tid på debatt der. Hvorfor? Deling av ideer, perspektiver og respektfull debatt forsvinner.

Noen av disse menneskene på Facebook er så utrolig strålende at når de deler en Facebook-oppdatering, er det absolutt ikke nødvendig å være uenig, utvide diskusjonen eller gi et annet perspektiv. Disse menneskene er så smarte at de blir helt sjokkert når noen ... rettes til Skriv en kommentar space ... skriver faktisk sin egen kommentar.

Skriv en kommentar

De skal kunne tilpasse Facebook og fylle det med spørsmål med noe mye mer logisk.

Enig med meg eller gå ...

Tidligere i år hadde jeg en venn som bokstavelig talt sendte meg en serie private meldinger for å slutte å kommentere en oppdatering han gjorde - et ganske kontroversielt innlegg som definerte hans holdning til et emne i kombinasjon med en pre-fornærmelse mot alle som kan være uenige. Jeg var uenig ... og jeg lot ham få vite det. Han ba meg faktisk slutte å kommentere hans Oppdater. Inntil da hadde jeg ikke innsett at samtalen som ble delt på en offentlig side på et offentlig nettsted, var hans eiendom sammen med alle kommentarene som fulgte den. Jeg forpliktet bare etter en avskjedskommentar.

Det er nok å si at oppdateringene hans ikke lenger vises i my Facebook-strøm. Jeg liker å henge med dummere folk som meg som ikke tror at vi har alt funnet ut.

Du tror at folk som er så smarte, ikke trenger å delta i en sosial plattform som Facebook. Det er bare to grunner til at jeg kan tenke på hvorfor de fortsetter. Kanskje de ser det som et sted hvor de kan utdanne oss andre stumme folk. Eller kanskje det bare er et sted de trenger for å hele tiden få streket egoet.

Jeg er ikke sikker. Jeg så aldri på sosiale medier på den måten. Jeg uttaler meg ofte om et emne for å lytte til andre perspektiver. Andre ganger handler jeg ofte motsatt og gir et alternativt perspektiv. Jeg lærer ofte av begge slags engasjementer. Jeg antar at jeg ikke er så smart som de menneskene som allerede vet alt.

I kveld hadde jeg to sosiale medier forfattere på separate oppdateringer korriger meg. En fortalte meg at de rett og slett var for slitne til å forsvare sin stilling til et emne. Med andre ord, "Gjesp ... gå bort lille stumme personen.". Den andre informerte meg om at mens kommentaren min ga et gyldig poeng, var det utenfor det opprinnelige emnet. Wow ... Takk og lov, han delte den innsikten med meg. Det kommer til å gjøre meg til et så bedre sosialt menneske i det lange løp. Jeg vil helt sikkert prøve å fortsette hans tema uavhengig av hvor samtalen går.

Dette er bare min mening, men hvis du er så smart at folk ikke kan ha en samtale med deg på nettet, hvorfor er du så dum å dele disse tingene på et offentlig forum med oss ​​folk under gjennomsnittet? Du skjønte det hele, så hva trenger du oss til? Du er kanskje de dummeste smarte menneskene jeg noensinne har møtt.

Her er mitt råd:

Stick det

3 Kommentarer

  1. 1

    Jeg tror at sosiale medier **fungerer bedre** når vi prøver å følge beste praksis for sivile diskusjoner, for eksempel å avstå fra å kalle navn og holde oss til temaet.

    Men når det er sagt, hvis du går inn i en samtale som ønsker å bli validert i stedet for å være åpen for forskjellige perspektiver, vil du sannsynligvis ikke ha mye nytte eller hjelpe noen andre.

  2. 2
  3. 3

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.