25 trinn til suksess: søkemotoroptimalisering og forretningsblogging

ebook.pngSom forberedelse til Blogg Indiana, og med hjelp fra Bryan Povlinski lanserte jeg en e-bok på 75 sider med massevis av råd, tips, triks og hemmeligheter om søkemotoroptimalisering og forretningsblogging.

Vi ga bort over 100 eksemplarer på Blog Indiana, og tilbakemeldingene har vært utrolige. Jeg setter stor pris på all støtten!

Siden dette er min første e-bok, har jeg fått noen råd fra andre bloggere som har lagt ut e-bøker på nettet. Det første rådet jeg fikk var å redusere kostnadene betydelig (fra $ 99) i en begrenset periode. Dette tjener to formål ... det får eBoken ut i omløp ved å gjøre den mye billigere og det genererer litt sus rundt boken.


Last ned innholdsfortegnelsen så får du se hvor omfattende denne boka er. Jeg skal holde prisen på $ 9.99 en stund - til nok eksemplarer lastes ned til at jeg begynner å se litt. Så start buzzin!

3 Kommentarer

  1. 1
  2. 2

    Jeg var heldig nok til å få en kopi av denne e-boken på Blog Indiana og WOW. Det er verdt mye mer enn $9.99! Det er virkelig spekket med flott innhold om SEO. Jeg er ikke engang halvveis med boken ennå, og jeg har allerede bestemt meg for å skrive den ut og beholde den som skrivebordsreferanse. Du kommer ikke til å bli skuffet! Flott jobbet Doug & Bryan!

  3. 3

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.