Ecamm Live: Må ha programvare for hver Live Streamer

Ecamm Live Streaming-programvare

Jeg har fortalt hvordan jeg hadde satt sammen min hjemmekontor for live streaming og podcasting. Innlegget hadde detaljert informasjon om maskinvaren jeg hadde samlet ... fra et stående skrivebord, mikrofon, mikrofonarm, lydutstyr osv.

Like etter snakket jeg med en god venn av meg Jack Klemeyer, en sertifisert John Maxwell Coach og Jack fortalte meg at jeg måtte legge til Ecamm Live til programvareverktøysettet mitt for å ta live streamingen min. Programvaren er virkelig strålende, slik at du kan lage et virtuelt kamera på systemet ditt der du kan ha et hvilket som helst antall forbedringer for live streaming.

På kontoret mitt kan jeg bytte lydinnganger, bytte kamerainnganger, justere videoinngangene mine, legge til skrivebord eller vinduer, legge til tekstoverlegg, spille inn lokalt eller til og med publisere direkte på Facebook, LinkedIn, Twitch, YouTube, Restream.io , og andre. Det er en utrolig kraftig plattform som du ganske enkelt ikke kan leve uten hvis du vil ha god lyd og video.

Ecamm Live -destinasjonspublisering

Ecamm Live Demo

Her er en flott oversiktsvideo fra Ecamm Live folk selv ...

Ecamm Live-funksjoner inkluderer

 • Kamerainnganger - Strøm og endre visninger i HD-kvalitet ved hjelp av ethvert tilkoblet USB-kamera, bærbar kamera, DSLR eller speilløst kamera.
 • Videoinnganger - Strøm Blackmagic HDMI-opptaksenheter, skjermdeling på iPhone og Mac.
 • Lydinnganger - Bruk hvilken som helst tilkoblet mikrofon til å gi lyd.
 • 4K-støtte - Ta opp og kringkasting i krystallklar 1440p og 4K.
 • green Screen - Endre bakgrunnen med funksjonen for grønn skjerm i studiokvalitet.
 • Overlegg - legg til tekst, nedtelling, seerkommentarer, lavere tredjedeler og grafikk, for eksempel en firmalogo, i livestrømmen din. 
 • Sanntidsovervåking - Overvåke sendingen på en tilkoblet skjerm.
 • Lagrede scener - du kan komponere scener på forhånd, komplett med titler på skjermen og delte skjermer. Dette har kommet godt med for meg, hvor jeg kan ha scener for hver av mine virksomheter.
 • Skjermdeling - Livestream presentasjonene dine, veiledningene og demoer med ett klikk. Velg å dele hele skjermen, eller bare en bestemt app eller et bestemt vindu. Legg til en live picture-in-picture til sendingen for et personlig preg.
 • Skype-integrasjon - utfør enkle delt skjermintervjuer ved hjelp av en Skype-videosamtale, og du vil se gjestene dine vises som kamerakilder i Ecamm Live. 
 • Restream - integrasjon med Restream.io og Switchboard Live betyr at live streaming til flere plattformer samtidig er så enkelt som ett klikk. Og med innebygd støtte for Restreams chatteaggregasjon, kan Ecamm Live til og med vise chatkommentarer fra over 20 plattformer.
 • Spill av video - Send en videofil for introduksjoner og forhåndsinnspilte segmenter.

Her er en oversikt over skrivebordet mitt med alle funksjonene:

Ecamm Live Streaming-programvare

En av de viktigste funksjonene for meg er at Ecamm Live har utrolige kontroller slik at jeg kan justere min Logitech BRIO webkamera zoom og panorering, lysstyrke, temperatur, fargetone, metning og gammafiltrering.

Kom i gang GRATIS med Ecamm Live

Offentliggjøring: Jeg er tilknyttet Ecamm Live og Amazon og inkluderer disse lenkene i dette innlegget!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.