Utdann leserne dine

gjest blogging

Vi startet alle et sted!

Jeg snakket med en venn i kveld om sosiale nettverk og fremtiden min i bransjen. Jeg hadde en fantastisk, inspirerende lunsj med god venn, Pat Coyle, forrige uke. Jeg har alltid vært teknolog ... jack of all trades, master of none ... inntil nylig. Det siste året har jeg virkelig fokusert på utviklingen av Internett.

Linjene, samtaler, pressemeldinger, markedsføring, nyheter og samtaler er uskarpe. Linjene av teknologi er også, med XML, RSS, Blogging og SEO. Hastigheten vi beveger oss i er fascinerende. Det er ingen læringsanlegg for høyere utdanning som muligens kan bygge et kurs. Så fort du designer en læreplan, vil den rett og slett være utdatert. Det er en av grunnene til at det er så viktig å ha folk som meg med en avhengighet av teknologi.

Blogginnholdet mitt varierer mellom nybegynnere og avansert med vilje. Jeg presser meg selv til å utdanne, eksperimentere og teste alle de nyeste plattformene og teknologiene slik at jeg er i en posisjon av tillit og ekspertise blant mine jevnaldrende. Så langt, så bra ... Jeg får den anerkjennelsen!

Jeg ville aldri ha lært det om ikke alle de andre kildene som har delt sine erfaringer på nettet. Det er grunnen til at jeg ofte baker det ned og gir et nybegynnersyn. Noen tok seg tid til meg, og jeg vil returnere favør! Å lære om disse tingene kan være skremmende, jeg vil oppmuntre folk, ikke flau og stoppe dem. Noen av dere kan lese noen av oppføringene mine og si, "Nei duh!". Det er greit ... bare hold deg med meg, så kommer vi tilbake til ditt nivå på kort tid.

Lære bortDet er virkelig poenget med bloggen min. Jeg vil gjerne gjøre mer enn å oppveie lenker og nyheter - jeg vil virkelig snakke fra en posisjon som vil utdanne andre slik at de kan ta beslutninger. Av alle hundrevis av feeder jeg leser, er det svært få som er nyttige for sluttbrukeren eller virksomheten. Jeg vil være et filter for den informasjonen, mediet ditt, guiden din.

Hvordan gjør jeg det? Ikke spar kritikk ... Jeg har noen hundre mennesker som besøker nettstedet hver dag, men veldig få kommenterer faktisk. 20+ prosent av dere kommer tilbake igjen og igjen. Hva gjør jeg bra? Jeg er nysgjerrig! Også, jeg merker at det er mange besøk fra utenfor USA. Jeg vil veldig gjerne høre tilbakemeldingene dine!

Her er et nytt tips for de nye og erfarne. Jeg kommer nå til å være sikker på å gi tips om eventuelle funky akronymer som de nye kanskje ikke forstår. IMHO, dette er en fin liten designfunksjon på et nettsted. Det er ikke en lenke, men det gir litt mer detalj hvis brukeren ikke forstår hva akronymet eller uttrykket betyr ved å bare muse over det.

Slik gjøres det (oppdatert takket være et tips fra en leser til en akronym stikkord):

IMHO

Du kan også gjøre dette med en span tag ved hjelp av tittel element:

IMHO

Jeg er sikker på at jeg kunne kaste en ny redaktørknapp eller -klasse til WordPress for å håndtere det ... kanskje en dag snart!

Takk igjen for at du leser! Husk at vi alle startet et sted! Utdann leserne dine.

5 Kommentarer

 1. 1

  Jeg synes bloggen din er flott. Jeg har vært rundt et par ganger for å lese innlegg, så jeg antar at du gjør noe riktig. Hvis du tross alt har lesere tilbake for mer ... lykkes du ikke?
  Fortsett det gode arbeidet.

 2. 2

  http://learningforlife.fsu.edu/webmaster/references/xhtml/tags/text/acronym.cfm
  bruk forkortelsen for dette.
  innebygd styling er det verste du kan gjøre, for hvis du vil endre akrony-stylingen din (for eksempel vil du endre fra stiplet til stiplet linje), må du endre hvert akronym.
  styling av akronymkoden i .css-filen din er mye enkel.
  en ting til: skjermlesere for blinde vil fungere mye bedre på nettstedet ditt, hvis du bruker riktig xhtml-tag for den rette tingen.
  bye

 3. 3

  Rugjeff,

  Takk så mye! Jeg må gjøre et innlegg om vellykket blogging en dag snart. Jeg måler det absolutt ikke etter statistikk og inntekt. Det handler egentlig om fine kommentarer som dine.

  Doug

 4. 4

  hei!

  Takk for det! Jeg hadde lest om forkortelsen før, men var litt forsiktig med å bruke den. Men siden det ser ut til å være XHTML-kompatibelt og en standard ... vil jeg gi det et sjanse.

  Takk så mye!
  Doug

 5. 5

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.