Hva er de mest effektive markedsføringsstrategiene for influencer?

Influencer Marketing State

Brian Wallace delte Historie, evolusjon og fremtiden for influencer markedsføring det gjorde en fantastisk jobb med å definere influencer og hvordan merkevarer samhandlet med dem. Jeg har vært veldig frittalende om hvordan merkevarer jobber med influencers og omvendt, og jeg tror denne infografikken fra MDG Advertising gjør en eksepsjonell jobb med å detaljere hvordan et vellykket forhold til influencer marketing ser ut.

Infografikken, Staten med influencermarkedsføring: Hva hvert merke trenger å vite, diskuterer de mest effektive taktikkene og tilnærmingene til influencer marketing.

Mest effektive taktikker for influencer marketing

  • https://martech.zone/neverbounce-referralPågående ambassadørskap - for øyeblikket har jeg et pågående ambassadørskap med Agorapulse. Det kan være et av de beste forholdene jeg noen gang har hatt med et merke. Jeg forfulgte et forhold til Agorapulse etter at jeg var frustrert over andre sosiale medieplattformer når jeg håndterte en mengde sosiale medier. Brukergrensesnittet fungerer omtrent som en oppgaveliste eller innboks, der teamene dine enkelt kan administrere eksterne interaksjoner. Kombinasjonen av rekkevidde og lidenskap for produktet deres åpnet en dør der Emeric og teamet hans meldte meg på Ambassador-programmet. Uten noe press, og full avsløring, snakker jeg om Agorapulse når folk søker en plattform for å administrere sine sosiale medier.
  • Produktanmeldelser - Shure sendte meg en MV88 mikrofon til iPhone for omtrent et år siden for å teste. Forventningen var at jeg ville dele anmeldelsen min på nettet og deretter returnere mikrofonen. Shure innså at de hadde et fantastisk produkt og ønsket å markedsføre gjennom podcastere med innflytelse. Vel, jeg ble så dypt forelsket i mikrofonen at jeg fortsetter å vise den til alle ... og jeg spurte Shure om jeg kunne beholde den.
  • Brand Mentions - Neverbounce er et selskap som hjelper bedrifter med å holde e-postdatabasen klar for problematiske adresser som kan påvirke deres evne til å komme i innboksen til abonnentene. Jeg har en artikkel, Why, How, and Where to Verify Your Email Marketing Lists Online, som konsekvent leses av lesere med den hensikt å lete etter løsninger som dette, slik at Neverbounce nådde ut. Etter å ha testet plattformen deres sammen med andre, visste jeg at de hadde det beste produktet der ute, så jeg godtok et tilbud om å fremheve tjenesten deres på det innlegget. Vi viser selvfølgelig også full offentliggjøring.
  • Hendelsesdekning - Med publikasjonen vår og vårt bærbare studio blir jeg ofte bedt om å dekke hendelser i bytte mot lønn, reise og utgifter til arrangementer. På arrangementet publiserer vi artikler, spiller inn podcaster, gjør Facebook Live-økter og live-tweet hendelsene. Jeg har til og med tatt med meg ansatte til å utvikle høydepunktsbrosjyrer for å sende hjem til deltakerne etter hendelsene. Senest gjorde jeg dette for Dell World hvor jeg samarbeidet med Mark Schaefer på deres Luminaries podcast. En utrolig begivenhet og mulighet. Bortsett fra å være oppe på scenen, er dette min favoritt måte å oppleve en konferanse på!
  • Sponset innhold - Selv om jeg ikke har noe imot sponset innhold, er jeg veldig kresen med selskapene med en partner med. De må virkelig være ledende i sitt markedssegment og gi verdi til våre lesere, lyttere og følgere. Hvis det setter merkevaren min i fare, vil jeg ikke gjøre det. Jeg har slått ned massevis av selskaper gjennom årene fordi jeg ikke kunne gå god for selskapet eller produktet. Du finner ofte sponset innhold i veien for markedsføringshendelser vi deler.

Markedsførere sier at det mest effektive innholdet kommer fra troverdige, erfarne påvirkere. Selvfølgelig er jeg enig i dette. Jeg tror troverdige, erfarne påvirkere har brukt år, kanskje flere tiår, på å bygge sin autoritet i sin bransje. Med en investering som den ville de ikke lett bare lagt ut for salg til høystbydende. Jeg er sikker på at jeg kunne doblet eller tredoblet inntektene til min influencermarkedsføring, men jeg vil ganske enkelt ikke gjøre det på bekostning av å miste respekten for leserne mine. Det jeg får betalt av et merke, kan ikke sammenlignes med innsatsen det tok for meg å bygge opp min troverdighet, og jeg vil ikke risikere det.

Staten med influencermarkedsføring: Hva Brand alltid trenger å vite

Influencer Marketing State

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.