Åtte ting du ikke vet om meg

Ok, ok ... Jeg tar på meg denne fra Steven. Her er åtte ting du sannsynligvis ikke vet om meg:

 1. I fjor gjorde jeg den største gjengivelsen av Love Song noensinne på jobben. Det var sent, det var 3 av oss igjen på kontoret, og det kom på Internett-radio. Da jeg gjorde min store finale, gikk administrerende direktør rundt hjørnet - han tok med broren sin på en omvisning i den nye bygningen vår. Jeg vet… gjør-gjør-gjør-gjør-gjør ... Jeg vet….
 2. Deborah, min eneste søster, var British Britannia (sp?) Jeansjente på midten av 80-tallet. Å ha vennene dine til å snakke kontinuerlig om søsterens rumpe har en varig psykologisk innvirkning. Jeg var og er stolt av henne selv om vi sjelden snakker.
 3. En av mine verste jobber var en kredittkort-telemarketingagent på videregående skole. Jeg jobbet 2 uker og registrerte aldri noen. Jeg prøvde det i to uker fordi faren min sa at jeg aldri skulle slutte i en jobb med en gang ... du vil alltid lære noe. I dette tilfellet lærte jeg at faren min ikke alltid hadde rett.
 4. Min beste venn på videregående skole er fortsatt min beste venn 20 år senere. Mike leser ikke bloggen min - men vi snakker fortsatt hvert par uker. Han og kona er utrolige.
 5. Denne uken har jeg kanskje gjort de mest latterlige og motbydelige kjøpene i bloggkarrieren min - en 24 ″ bakluke magnet til bilen min:
  Hvordan
 6. For to somre siden kunne du finne meg online nesten hver kveld Rainbow Six på XBox Live.
 7. Bloggen min har nå et gjennomsnitt på over $ 500 per måned i inntekter, den største kilden er Annonser for tekstlink.
 8. Denne helgen skal jeg være på NPR for å diskutere bruken av elektroniske ressurser for å forbedre lønnsforhandlingene dine. Det var ganske morsomt intervju, men jeg var andpusten fordi jeg måtte skynde meg fra jobb til parkeringshuset til radiostasjonen på under 20 minutter. Jeg er ikke sikker på hvordan det vil bli! Jeg fikk intervjuet fordi jeg kommenterte et nettsted et sted at jeg hadde brukt et Salary.com personlig lønnsrapport for å forhandle om lønnen min, og jeg eier også en online Lønningskalkulator.

bilde 1366071 8235306

Jeg tror jeg allerede har gitt denne typen meme videre til andre, så jeg kommer ikke til å videresende denne på - men jeg ønsket å svare på den!

7 Kommentarer

 1. 1

  Takk

  Som en sidebemerkning er jeg glad for at noen tjener penger med TLA fordi jeg ikke har tjent en cent enn si har noen annonser vist noen gang .. og jeg har prøvd ved 3 separate anledninger. Jeg har til og med plugin-en deres på plass og aktivert .. for meg er tjenesten ugyldig.

  Ikke det at AdSense er noe bedre, men i det minste vises annonsene deres ... Jeg gjør sannsynligvis mer enn nok ting feil, men det er frustrerende å se uker som går og ha flaks til å tjene en eneste krone.

  errr .. ooppsss ... beklager siden rant LOL

  • 2

   Steven,

   Hold dere med TLA. Jeg tror på annonsene det har skjult for administratorer av bloggen. Når jeg fikk en enkelt sponsor, begynte de virkelig å rulle inn etter det. Jeg trodde også noe var galt, men det er et flott system.

   Doug

   • 3

    Å, jeg har holdt på med TLA siden de først ble tilgjengelige, men jeg har aldri hatt noen annonser vist .. aldri .. Jeg har prøvd tjenesten ved tre separate anledninger med denne siste gang koden var på plass i over 3 måneder ... og fortsatt nada

    Selv AdSense viser seg å være en mengde frustrasjon ... jeg kan ha dager med rimelige sidevisninger og ikke tjene en krone (i uker i strekk). Jeg trenger en AdSense-guru til å hjelpe. Jeg tenker fordi jeg er sikker på at jeg sannsynligvis gjør noe galt … å innrømme at det kan være tilfelle hjelper fortsatt ikke på frustrasjonsnivåene for noen av annonsenettverkene.

    nåvel ... nok med å kapre innleggskommentarene dine Doug 🙂 beklager, men det er et ømt punkt akkurat nå med meg

 2. 4
 3. 7

  Elsker baklukemagneten. Hva med å la logoen male ned på siden av bilen din også for maksimal effekt 😉

  Jeg må prøve TLA igjen en gang og se om de godtar meg denne gangen. AdSense økte med 50 % for meg forrige måned, men vi snakker ikke store penger 🙂

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.