Apple eMac og Microsoft XBox?

Det virker som en passende dag for at dette skal skje. Den dagen Apple frigir iMac - en vakker datamaskin, en venn av familien ga oss den eldre fetteren, eMac. EMac er egentlig det CRT versjon av iMac. Det ser ut som noe ut av 2001 A Space Odyssey - Jeg tror det er mer et kunstverk enn en datamaskin.

Det er en ganske rask liten (stor) datamaskin, skjønt! Jeg er imponert. Vi skal oppgradere den til 512 MB RAM og finne et sted å vise det ut i huset. Hjemmet mitt er raskt i ferd med å bli et Apple-museum - med et AppleTV, et par iPod Shuffles, en G3, en G4, en eMac og en MacBookPro. Yikes. (G3 og G4 er ikke i gang ennå).

En av de manglende delene til eMac er muligheten til å legge til et trådløst nettverkskort. Apple solgte AirPorts den gang, og du kunne koble til dem via en Ethernet-kabel. De har fortsatt AirPorts nå, men i ekte Mountain Dew-ånd - de er AirPort Extremes - kjører den nyeste og beste 802.11g. Jeg har allerede et flott Netgear trådløst nettverk, så jeg vil ikke oppgradere ennå.

eMac og Xbox Wireless

Hva å gjøre!? Hvordan ville en uten en AirPort gå og få dette dyret opp på Internett? Sønnen min kom med et genialt svar på det spørsmålet. Han gikk og fikk en XBox Wireless-enhet som vi ikke brukte og koblet den til ... Voila! Det er ingenting annet enn en trådløs Ethernet-bro for XBox å koble seg til nettverket - det samme vi prøvde å gjøre med eMac.

Det funket! Her er en bilde av oss som streamer en film via den trådløse XBox Ethernet-broen.

Nei, vi kommer ikke til å holde ting på denne måten. Å blande Mac og Microsoft føles litt skittent for meg (selv om jeg gjør det mye!). Min gode venn, Bill, hadde en ekstra Linksys WET11 trådløs Ethernet-bro som jeg konfigurerte og sto opp i kveld. Den trådløse XBox-enheten går tilbake til den rettmessige eieren ... den XBox.

Jeg trenger snart serverrom.

En kommentar

  1. 1

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.