Utrolig nytt e-postdesign (nødvendig)

Her er en annen e-post som jeg elsker å få, men som regel ikke gjør noe med! Dette er Downtown Indianapolis, utrolig ny e-post.

Jeg blir abonnert fordi jeg håper at et nytt design kommer frem - informasjonen til fremme sentrum av Indianapolis er alt der, men designet gjør e-postadressen uleselig og ubrukelig. Her er hvorfor:

 • Det er ingen hovedlenke i hovedinformasjonen til selve nettstedet for Indy Downtown Inc. Kanskje det er et tilsyn, men jeg tror det virkelig trenger det.
 • Bildene i overskriften er små og ubrukelige - jeg kan ikke engang se dem ut. Jeg antar at den som har designet e-posten har en mye mindre oppløsning enn jeg gjør, så de ser kanskje større ut. De tar verdifull plass 'over folden' ... plassen som folk faktisk har kan se når de åpner e-posten i klienten sin.
 • Første avsnitt til venstre, Et ord fra IDI, er en dårlig tittel og lite overbevisende. Kanskje folk ikke en gang vet hva en IDI er?
 • Skriftstørrelsen er liten, uleselig og har ingen avsnittbrudd eller punkter som gjør at øynene mine kan skumme innholdet. Som et resultat leste jeg den ikke! Imidlertid var bildet et flott kall!
 • Kalenderbegivenhetene er sannsynligvis det beste med denne e-posten, men det er ingen oppfordring til handling på hendelsene ... gi meg en lenke for å kjøpe billetter og få mer informasjon om hvert arrangement så jeg kan dra! Jeg kommer ikke til å se et arrangement her og prøve å søke på Google. Jeg har ikke tid til det!
 • Innholdet knuses og klemmes i tynne kolonner unødvendig. Folk er på mye større skjermer nå med bredere oppløsninger ... flytt til et 800 til 1000 piksler bredt format. Siden kalenderen din er et høyre sidefelt, har ikke brukeren noe imot å bla vannrett for å komme til sidefeltet og deretter lese den.
  Vennligst fjern
  den 2
  søyler squished
  inn i 1 ...
  Det er bare
  nok plass
  for noen få
  ord og det er
  veldig vanskelig
  å lese.
 • Det må være minst en overveldende oppfordring til handling til e-posten. Vil du at jeg skal besøke bymarkedet? Kjøpe en konsertbillett? Gi meg en unik oppfordring til handling i stedet for et valg på 40. Fortell meg mer om en ting enn alle de andre som vil føre meg dit.
 • Ta med destinasjonssider og utdrag hvis du er bekymret for rommet. Skriv et kort utdrag med en lenke til 'hele historien' som bringer meg til en side med litt pusterom og tilleggsinformasjon.
 • Hvor er bildene av mennesker? Å ikke ha smilende bilder av mennesker i denne e-posten får meg til å føle at jeg leser en brosjyre eller nyhetsartikkel. Bilder av folk som liker disse hendelsene og stedene i Indy sentrum, kommer i kontakt med meg.
 • Hva skjedde i forrige uke? Hva med en god oppsummering av et arrangement eller en bedrift som du promoterte på e-posten med noen kommentarer fra leserne om hvor fantastisk en tid de hadde. Gjør det personlig!

Poenget mitt er ikke å smelle denne e-posten. Det er som sagt fullpakket med god informasjon ... kanskje for mye! Det er tydelig at folkene som skrev kopien gjorde leksene sine - det trenger bare bedre presentasjon slik at leserne kan konsumere og handle på det.

utrolig nytt

En kommentar

 1. 1

  Hvis jeg var designere/skribenter av e-posten, ville jeg def. kutt kopien med minst 1/2. Du kan koble visse artikler til en annen side med innhold.

  Alt for mye kopi for en e-post.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.