Hvordan lage en e-post for å gjenopprette en kunde

reparere hjertet

De fleste markedsførere jobber med å få, vokse, holde strategier. Få kunder, vokse kunder og beholde kunder. Etter å ha gått på en Webtrends-konferanse, Det lærte jeg også å gjenopprette eksklienter er en god strategi.

Siden jeg deltok på konferansen, har jeg holdt øye med en kamp for gjenengasjement eller gjenoppretting. Nylig drepte jeg min Boingo trådløs konto. Tjenesten fungerte perfekt og hadde en enestående iPhone-applikasjon som koblet alle flyplasser som deltok ved et berøring av skjermen. Jeg stengte ikke kontoen på grunn av tjenesten ... Jeg var like utenfor veien, så jeg trengte den ikke lenger.

Da jeg mottok e-posten, ble jeg imponert over funksjonene, utformingen og upåklagelig design. Hver funksjon i e-posten ble nøye utformet og godt utført:
boingo.png

 1. Merke - e-posten er sterkt merket, så det er ingen forvirring med hensyn til avsenderen.
 2. Beskjed - det er en veldig sterk samtale som er en oversikt over e-posten, så du trenger ikke lese videre hvis du ikke vil.
 3. Tilby - det er et varsel om en spesialtilbud, heve nysgjerrigheten til leseren slik at de graver dypere.
 4. Verdi - Før Boingo nevner tilbudet, er det effektivt å fortelle deg hva som er forbedret med tjenesten deres! De følger faktisk opp hele e-posten med en PPS som kaster inn et par tilleggsfunksjoner.
 5. Tilbudsdetaljer - sterkt fet skrift i kopien av meldingen er de faktiske tilbudsdetaljene.
 6. Myndighet - meldingen er signert av den faktiske konsernsjefen. Dette videresender til kunden hvor viktig de er ... meldingen kommer rett fra toppen! (Selvfølgelig skjønner jeg at det ikke er ... men slutningen er veldig viktig.
 7. Undersøkelsen - ikke nok? Boingo bryr seg så mye at de ønsker å vite hvorfor. Hvis du ikke benytter deg av tilbudet, vil de i det minste høre hvorfor. Undersøkelsen de designet var kort, søt og til poenget.

Etter min mening er dette en veldig godt designet og utført kampanje. Fikk det meg til å fornye kontoen min? Ikke på dette punktet - siden jeg ikke er i stand til å bruke tjenesten. Heldigvis var det et av alternativene i undersøkelsen som spurte hvorfor jeg ikke ville fornye. Vil jeg fornye Boingo-tjenesten min når jeg er tilbake på veien igjen? Absolutt!

4 Kommentarer

 1. 1

  Det er en kul e-post!

  Jeg får vanligvis skikkelig e-post. Men jeg blogger om dem! Jeg setter en lenke i webskjemaet for denne kommentaren hvis du er interessert i søppelet jeg vanligvis får.

 2. 2
 3. 3

  Jeg ser ett problem her. Mange forretningsbrukere har bildene blokkert i Outlook. F.eks. Når jeg får en promo-e-post, er designet det siste jeg ser der. Jeg ser vanligvis en rekke tilfeldige tekstbokser som gjør det umulig å lese en e-post. Når vi oppretter oppfølgingskampanjer via e-post, prøver vi å gjøre ting enkle, personlige og korte, og vi får mange kunders svar.

  • 4

   Hei Daria,

   HTML-e-post er fremdeles økende. Da jeg jobbet på ExactTarget for noen år tilbake - var HTML-e-post praktisk talt et unntak, men den siste statistikken jeg har lest var 85% + adopsjon. I tillegg gjør mobile enheter en mye bedre gjengivelse av HTML (og vokser). iPhone og Crackberry håndterer HTML-e-poster fantastisk.

   Jeg tror at avkastningen på HTML-e-post langt oppveier gjengivelses unntakene.

   Doug

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.