Legge til en e-postforhøyer økte plasseringsgraden for innboksen min med 15%

sportsbil før etter

Levering av e-post er dumt. Jeg tuller ikke. Det har eksistert i over 20 år, men vi har fortsatt 50+ e-postklienter som alle viser den samme koden annerledes. Og vi titusenvis av Internett-leverandører (ISPer) som alle i utgangspunktet har sine egne regler rundt administrering av SPAM. Vi har ESP-er som har strenge regler som bedrifter må overholde når de legger til en enkelt abonnent ... og disse reglene blir faktisk aldri kommunisert til ISP.

Jeg elsker analogier, så la oss tenke på dette.

sportsbil

 • Jeg er Doug, virksomheten som bygger fantastiske sportsbiler - min e-post.
 • Du er Bob, klienten som vil kjøpe en fantastisk sportsbil - du registrerer deg for e-posten min.
 • Jeg må sende bilen til deg, så jeg får den beste transportøren jeg kan finne - e-postleverandøren min.
 • Jeg legger til deg som mottaker, men avsenderen min tror meg ikke. Jeg må bevise at du har registrert deg - dobbel opt-in.
 • Transportøren sier ok og får den fantastiske sportsbilen til destinasjonslageret - Jeg klikker send med min ESP.
 • Lageret signerer at det mottok det - melding mottatt hos Internett-leverandøren din.

Dette er når det blir gøy.

 • Du går til lageret - e-postklienten din.
 • Lageret har ingen oversikt over den fantastiske sportsbilen - det er ikke i innboksen din.
 • Du ser overalt og til slutt finner den bakpå der ingen ser - det er i SPAM-mappen din.
 • Du må si til lageret at du aldri skal sette dine leveranser fra meg - merket som Ikke søppelpost.
 • Bilen er slått til skit, mangler 3 dekk, og motoren vil ikke starte - e-postklienten din kan ikke lese HTML.

sportsbil ødelagt

Hva forteller sportsbilindustrien meg?

 • Ta fem ganger lenger tid å bygge en latterlig dyr sportsbil som er langt mer beskyttende mot skader på frakt - Lakmus test e-posten din.
 • Ansett en tredjepart for å passe barn og overvåke levering av hver fantastiske sportsbil til alle dine kunder.

Dette er galskap.

Takk og lov for overvåking av plasseringen av innboksen.

Hvordan vi økte plasseringsfrekvensen for innboksen

Eksempelvis gjorde vi noen designendringer i vår Martech Zone nyhetsbrev. I tillegg til å rydde opp i koden, la vi til de siste podcastene våre og la til et avsnitt om nyhetsbrevet for å åpne e-posten.

Dårlig ide. Vår e-postleveringsgrad for de samme abonnentene og den samme e-posten falt med 15%. For oss er det et stort antall - 15,000 XNUMX flere e-poster kan strømme inn i SPAM-mappen enn før. Så vi måtte fikse det. Problemet måtte være den statiske teksten på hver eneste e-post. Siden nyhetsbrevet har de siste daglige eller ukentlige innleggene våre oppført, lurte jeg på om jeg kunne legge til tekst øverst i e-postmeldingen som oppførte innleggstitlene. Det vil gjøre at hver kampanje har et annet avsnitt øverst i e-posten.

For å skjule teksten brukte jeg CSS-stilkoder og innebygd CSS, jeg satte tekststørrelsen til 1 px for latterlige e-postklienter som ikke vil skjule tekst. Resultatet? Jeg har nå en dynamisk liste over innleggene som vises i forhåndsvisningsruten til e-postklienter, samt en e-post som er levert til tidligere innbokspriser.

Her er et diagram over våre innboksleveringspriser ved bruk av 250ok. Du vil se at vi faller betydelig i begynnelsen av året og deretter spretter tilbake etter det tiende.

e-post innboks rate

Det stemmer, den dumme endringen forbedret innboksfrekvensen min med 15%! Tenk på det - samme eksakte e-post, bare med noen få tekstlinjer justert som brukeren ikke en gang kan se.

Levering av e-post er dumt.

Hvordan lagde jeg den skjulte forpresseren?

Et par folk har spurt hvordan jeg bokstavelig talt laget det dynamiske innholdet i e-posten. Først la jeg til denne CSS-referansen i stilkoder i overskriften til e-posten:

.preheader {display: none! important; synlighet: skjult; opasitet: 0; farge: gjennomsiktig; høyde: 0; bredde: 0; }

Deretter, i den første linjen med innhold under body-koden, skrev jeg kode som hentet de første 3 innleggstitlene, sammenkoblet dem med et komma, og plasserte dem innenfor følgende spennvidde:

i dagens Martech Zone Ukentlig!

Resultatet er omtrent slik:

Den dumme måten jeg økte plasseringsgraden på innboksen med 0%. Hvilke strategier, taktikker og kanaler bør markedsførere fokusere på i 0, hva er en DSP (Demand-Side Platform)? i dagens Martech Weekly!

Merk at jeg la til en stil som gjør at skriftfargen er hvit, slik at den ikke blir sett selv om den vises, og for klienter som ignorerer fargen, er den 1 px så forhåpentligvis for liten å se.

PS: Jeg har sagt det i årevis, men Internett-leverandører bør administrere abonnementer og ikke e-postleverandører. Jeg burde kunne registrere nyhetsbrevet mitt hos Google og få Gmail-brukere til å delta ... og e-postene mine skal alltid sendes til innboksen. Er det latterlig vanskelig? Jada ... men det vil løse denne katastrofen. Og e-postklienter burde bli borte fra markedet hvis de ikke støtter moderne HTML- og CSS-standarder.

3 Kommentarer

 1. 1

  Kan du legge ut et bilde av det du gjorde, Doug? Jeg mottar nyhetsbrevet, men det er selvfølgelig lagt opp i e-postklienten min, så jeg er ikke sikker på nøyaktig hva du endret.

  Takk!

 2. 3
  • 4

   Hei Russell,

   Seedlisten levert av 250ok spenner over tjenester og regioner, og skaper en prøveliste som er representativ for den samlede listens leveringsdyktighet.

   Doug

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.