Hvem holder oljekannen din?

damptog

Hele dagen - hver dag - folk sender meg en e-post, send meg en tekst, twitter meg, besøk meg, ring meg og chat meg med spørsmål angående domener, evner, CSS, konkurranse, søkeordstrategier, klientproblemer, salgsposisjonering, markedsføringsstrategier, blogging, sosiale medier osv. Jeg får invitasjoner til å snakke, skrive, hjelpe, møte ... du heter det. Dagene mine er travle og utrolig oppfyllende. Jeg er ikke noe geni, men jeg har mye erfaring og folk kjenner det igjen. Jeg elsker også å hjelpe til.

Utfordringen er hvordan man bruker verdi på alle disse små problemene og mulighetene. Min oppfatning er at det er som i gamle dager hvor oljemaskinen ville holde toghjulene oljet slik at den kunne bevege seg raskere og lettere nedover sporet. Ta bort oljen og toget stopper. Oljen vet hvor, når, hvorfor og hvor mye. Jeg føler meg som oljen - men i mye større skala. Spørsmålene som stilles til meg krever kompetanse og erfaring jeg har bygget de siste to tiårene.

Det er vanskelig å verdsette eller huske oljen når du har et tog som ruller nedover sporene. Toget, kullet, konduktøren, skinnene ... de er alle 'store' utgifter og 'store' løsninger som kan måles nøyaktig. Å være en smører er ikke så enkelt. Jeg vet at toget beveger seg mye raskere enn det hadde vært hadde jeg ikke oljet sporene - men det er egentlig ingen sikker måte å måle innvirkningen på en så granulær skala.

Har du ikke en oljeolje? Du kan kjøpe disse ressursene andre steder eller gjøre etterforskningen selv. Det tilfører bare tid, utgifter, risiko og kan redusere kvaliteten på tjenesten du gir kundene dine. Du bør ha en oljesmør - alle organisasjoner burde.

Dette gjør det ikke høres ydmyk, men i min ydmyk mening, jeg tror store ledere ofte er det oljer. De jobber hardt hver dag for å fjerne hindringer, slik at de rundt dem kan presse hardere, løpe raskere og bli mer vellykkede. Lag elsker smøremaskinen fordi de kan bruke dem til å bli mer vellykkede. Spørsmålet er om oljen får den anerkjennelsen som er fortjent eller ikke, eller forstås for verdien som er gitt.

Hva skjer når verdien settes spørsmålstegn ved?

Slutter du å smøre olje og setter toget i fare, så vel som at du har vondt med de andre ansatte som stoler på deg? Forfølger du i stedet større prosjekter og muligheter der verdien din blir absolutt målt og forstått?

Eller ... holder du deg til det du er flott for? Du driver kanskje selskapets suksess - men risikoen er at noen ikke vil gjenkjenne det, vite hvordan de skal måle det, sette pris på det ... og ofte vil stille spørsmål ved det. I denne verden av data og analyse, kan du være i trøbbel hvis du ikke kan svare på verdien din har for en organisasjon.

Er du en oljeolje? Har du en olje på jobb? Hvem holder oljekannen din?

5 Kommentarer

  1. 1

    Doug:
    Veldig interessant tilnærming med "Oiler"-konseptet og IMHO, du er rett i mål. I mine lederdager tok jeg en litt annen tilnærming til å gi råd til lederne mine om ledelse, og i dag i lederklassene mine forteller jeg elevene mine at en leders jobb: "er å gi et miljø der de ansatte kan lykkes" Dette er bare en annen måte å fortelle dem at de er ansvarlige for å være smurerne for "blikkmennene" eller deres ansatte og ikke nødvendigvis for toget eller organisasjonen.

    Jeg liker metaforen veldig godt og kommer til å bruke den i fremtiden. Takk for innlegget

  2. 3
  3. 4

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.