Avslutt e-postoverbelastning med Unroll.me

rull ut meg

Noen få måneder må jeg gå gjennom e-postene mine og begynne å filtrere ut alt søppelet. Fra plattformer jeg har testet, til sosiale varsler og nyhetsbrev - innboksen min er fullpakket. Jeg bruker noen gode verktøy for å hjelpe med å håndtere det, som Mailstrom, men det er fortsatt litt ute av kontroll.

Unroll.me er her for å hjelpe deg med å få kontroll over innboksen din. I stedet for å motta flere e-postmeldinger i løpet av dagen, kan du motta bare en. Ja, vi sa en. Samleoppdateringen kombinerer de valgte abonnementene og organiserer dem i en praktisk daglig e-post. Hva med uønskede e-poster? Med bare ett klikk kan du avslutte abonnementet på alle deler av nettsøppel som er kjent for menneskeheten. Egentlig.

unroll-190-abonnement

Etter å ha registrert meg for Unroll.me, kan jeg ha en anelse om hvorfor innboksen min drukner ... de identifiserte 190 forskjellige abonnementer! Unroll.me lar meg nå rulle e-postene jeg ønsker å beholde til en daglig, responsiv e-post ... eller å avslutte abonnementet på alt søppelet jeg ikke engang var klar over at jeg abonnerte på!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.