Vær egoistisk om uselvisk nettverk

Denne uken har jeg hatt noen tøffe samtaler med noen virksomheter som jeg bryr meg veldig om. De vet at jeg bryr meg fordi jeg har tatt dem til oppgave og holder dem ansvarlige. Nettverket mitt er investeringen min og hvor jeg får mest mulig avkastning.

  • Teknologibedrifter jeg jobber med får alltid en øre fra meg. Jeg alltid rapportere problemer, ideer og kudoer til teamene sine. For hver person som klager, er det hundrevis av andre som bare vil forlate deg og finne en annen leverandør. Det er viktig at hvis du bryr deg om leverandørene av løsninger, har du de vanskelige samtalene med dem om hva som gikk galt eller hvorfor.
  • Det er flere nettverksverktøy og samfunn jeg tilhører. Nettverk er spennende og utmattende. Som en liten bedrift er nettverket mitt nøkkelen til suksessen. Hvem jeg omgir meg med reflekterer over virksomheten min og bringer også inn virksomheten. Noen av nettverkene mine er uselviske - de gjør alltid sitt beste for å presse virksomheten inn i fanget mitt. Jeg føler meg gjeldsatt og tar alltid anledninger til å gi tilbake favør. Noen er imidlertid egoistiske og måler bare forholdet vårt etter det jeg har gitt dem.

nettverketSosiale medier kaster et enormt nett. Jeg vurderer hele tiden hvor jeg skal snakke videre, om det skal betale eller ikke, eller om jeg skal ta meg tid og penger ut av timeplanen min for å være der. Jeg gjennomgår plattformer å skrive og markedsføre på. Jeg tenker på blogging versus video kontra podcasting. Jeg tenker å kommentere andre nettsteder og få kontakt med bransjeledere. Det er mye arbeid.

Som konsulent har jeg veldig lite 'tilbakevendende inntekter', så størstedelen av inntekten min opparbeides ved å selge tiden min. Det betyr at hver kopp kaffe, telefon eller e-post jeg svarer på risikerer at jeg mister inntekt.

Nysgjerrig: Hvor produktiv kan vi være hvis vi måtte betale hverandre for hvert møte vi har med hverandre. Hvis jeg ringer deg for å ta kaffe, hva om jeg måtte betale timeprisen din. Ville jeg fortsatt ringe deg for kaffe?

Det er viktig at du evaluerer nettverket ditt kontinuerlig for å finne ut hvor du investerer og om det vil lønne seg eller ikke. Business er business, selvfølgelig. Vær egoistisk med å finne et uselvisk nettverk. Jeg ville ikke lykkes hvis det ikke var for mine viktigste klienter - kompendium, ChaCha, Webtrender og Walker Informasjon er på den listen. Med "nøkkel" mener jeg inntekter;).

Når jeg tenker på disse forholdene og hvordan de utviklet seg, utviklet de seg alle fra forholdet mitt til en enkelt gründer - Chris Baggott. De av dere som kjenner Chris og meg, vet at vi har stor respekt for hverandre - og vi er begge veldig ærlige med hverandre. Chris er konsumatevangelisten - som alltid presser hardt for å få selskapene i søkelyset ... som kan virke egoistiske. Mens jeg ser på suksessen min og klientlisten min, utviklet de seg imidlertid gjennom forholdet mitt til Chris gjennom årene.

Hvor får du kunder fra? Hvor genererer du potensielle kunder for virksomheten din fra? Hvem skylder du suksessen din til? Returnerer du tjenesten? Du kan bli overrasket når du finner ut av det.

Takk Chris!

En siste merknad: Dette innlegget er ikke ment å forminske noen av de andre som er så kritiske for min virksomhets suksess og vekst. Du vet hvem du er! Jeg mener bare å kaste lys over at noen av oss ikke virkelig vurderer og verdsetter folkene i nettverket vårt for den faktiske virksomheten de tilbyr. Jeg tror jeg har tatt forholdet mitt til Chris for gitt og ikke anerkjent hvor viktig han var for meg.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.