Arrangementsregistrering Rant

cvent eksempel 1

Tilbake på våren var det en fantastisk, fantastisk, fantastisk begivenhet sponset en fantastisk organisasjon kalt Express Employment Professionals. Selve programmet var et dynamisk utvalg av høyttalere, inkludert Indys egen Peyton Manning. Personalet gjennomførte hendelsen feilfritt, og jeg tror publikum var enormt imponert. Jeg har faktisk bare en klage - og det har ingenting å gjøre med dagen for hendelsen.

Dessverre er den klagen en doozy. Denne hendelsen hadde en forferdelig registreringsopplevelse. Sett deg inn i setet ditt, dette blir en lang tur.

Jeg visste at det kom til å bli dårlig helt fra starten, så jeg tok noen skjermbilder. Slik startet det.

Kunngjørings-e-posten

En dag fikk jeg denne meldingen i innboksen. Ta en gander og bli med meg etter bildet:

cvent eksempel 1

Jeg må innrømme at dette ikke er en dårlig e-post. Oppfordringen til handling kan være litt langt nede på siden, men den er der med fet, understreket bokstav: Be om billettene dine i dag. De inkluderer til og med URL-en for registreringssiden akkurat der i e-posten. Det er smart, for hvis jeg leser dette på en mobil enhet eller noen har skrevet ut e-posten, kan jeg fortsatt "klikke" på lenken ved å skrive den inn igjen!

Så hvor gikk den lenken? Det gikk til ...

Landingssiden

cvent eksempel 2

Først måtte jeg gjennom en interstitial destinasjonsside. Ok, et annet klikk er litt irriterende, men dette er ikke så ille. Jeg leste egentlig ikke denne siden, jeg bare trykket på den store knappen ... som førte meg til ...

Introducing-an-Event-siden

På dette tidspunktet har jeg blitt omdirigert igjen til en annen webside, som inneholder mengder med informasjon. Her er ruteplanen, her er plasseringsadressen, et kart, veibeskrivelse, sosiale lenker til Express. Ta en titt selv:

cvent eksempel 3

Men selvfølgelig er ingenting av dette faktisk relevant ennå. Jeg trenger fortsatt å "be om billetter" før jeg bryr meg om alle disse detaljene. De nøyaktige veibeskrivelsene til stedet spiller ingen rolle til jeg har billetter.

Jeg kommer ikke til å gå til LinkedIn-siden din eller følge deg på Twitter akkurat nå. Jeg har et mål i tankene: registrer deg for arrangementet ditt! Vi kan snakke om engasjement i sosiale medier etter Jeg får billettene mine. Tross alt, prøver ikke en zillion andre Peyton Manning-fans å få billetter nøyaktig på samme tid?

OK, knappeklikket, som fører meg til et kjent skjema som heter ...

Den faktiske registreringssiden

cvent eksempel 4

Ja, det er jeg som kommenterer. Du husker kanskje at jeg er interessert i ideen om ett-klikk hendelsesregistrering. Jeg var vel litt overrasket over at e-postmarkedsføring i verdensklasse fra ExactTarget (elsker dere!) Og programvare for hendelsesadministrasjon i verdensklasse fra Cvent (elsker dere også!) Ikke ville ha levert en unik lenke som forhåndsutfyller dataene mine . I det minste kjenner du e-postadressen min!

Jeg er i det minste ferdig nå. (Ups, nesten slå “avbryt” siden det var så nært. Si, jeg skulle ønske Jakob Nielsen hadde identifisert disse som en forferdelig idé. for over ti år siden. Uansett…)

Den faktiske registreringssiden, fortsetter

Men tilsynelatende er ikke én registreringsside nok. Vi trenger en annen side av en eller annen grunn.

cvent eksempel 5

Kanskje i tilfelle folk forlater skjemaet når de først kommer til denne? Det er ikke som om skjemaet gjør noen faktisk validering. Ja, jeg prøvde å legge inn et postnummer som hadde alle bokstaver og et sammensatt telefonnummer. Og jeg klikket på "Lagre og neste" (jeg skulle "lagre" arbeidet mitt, men det var ikke så mye arbeid.) Dette førte meg til ...

Bekreftelsen av at du ønsket å registrere siden

Ja, faktisk skrev jeg ting riktig! Det er hva denne siden sier og krever at jeg klikker enda en gang.

cvent eksempel 6

Nå skal vi være ferdige. Til slutt! Så nå er det tid for

Registreringsbekreftelsen som ikke er en bekreftelse

I store bokstaver på fanebladet står det "Bekreftelse." Men hvis du leser teksten, som jeg har sprengt for deg i skjermlokket nedenfor, kan du se at dette faktisk ikke er en bekreftelse. Faktisk virker det nå som om sjansen til å "be om en billett" virkelig er en mulighet til å "be om sjansen til å være ansett for en billett. ”

cvent eksempel 7

Merk: Jeg snakket senere med noen personer med Express Personnel, og denne tilnærmingen gir mening i ettertid. De ønsket å markedsføre arrangementet for et bredt publikum, men de ønsket også å prøve å sikre at foretrukne kunder og potensielle kunder var først i køen. Jeg fortalte dem at etter mitt syn ikke språket i e-posten og kampanjen innebar noen form for valg, og at jeg følte at jeg nettopp hadde kastet bort fem minutter av tiden min. Jeg tror de sannsynligvis tok en smart forretningsbeslutning når det gjelder å velge deltakere som ville være bra for deres virksomhet, men jeg er ikke en fan av ordlyden som førte meg til dette punktet.

Nå er jeg fortsatt ganske imponert over dette registreringssystemet. Ikke bare har det fått meg til å klikke gjennom et halvt dusin skjermer mens jeg tillater meg å gi mest falsk informasjon, det har tilsynelatende ikke muligheten til å bestemme dagens dato. Hvis det gjorde det, ville jeg ikke bli bedt om å se på min egen kalender for å finne ut om den foreløpig er før eller etter 15. april. Systemet burde kunne vise den riktige meldingen!

Uansett, jeg er ferdig. Gjett om jeg venter til 2. mai for å høre om jeg får billett. Men vent, det er ...

E-postbekreftelse som jeg må lagre

Sikkert dette registreringssystemet vet hvem jeg er. Likevel må jeg lagre en e-post for en gratis billett? Åpenbart er jeg den eneste med denne e-postadressen.

cvent eksempel 8

Og sikkert kan dette registreringssystemet telle. Uttrykket "tilgjengelighet av billetter" innebærer at systemet ikke er i stand til å holde rede på antall seter som allerede er tildelt!

Overraskelses-e-posten

22. april mottok jeg en ny e-post. Jeg antok at jeg ville lære om jeg skulle motta billetter. Men i stedet fikk jeg noe som var mye mer forvirrende:

cvent eksempel 9

På dette tidspunktet var jeg ikke sikker på hva som foregikk. Hadde jeg blitt “valgt” til å delta med vanlige billetter, og da også hatt sjansen til å delta i denne konkurransen? Utseendet til knappen "Be om billetter" nederst var også betenkelig. Dette førte tilbake til den samme formen som jeg allerede hadde fullført. Så den opprinnelige registreringen min ble kanskje ignorert? De sendte helt klart dette til samme e-postadresse, som angitt i bunnteksten.

Jeg bestemte meg for å la meg godt nok være alene. Og så…

Den faktiske godkjennelses-e-posten

4. mai fikk jeg denne e-postmeldingen. Det så kjent ut først, men så skjønte jeg at jeg var inne!

cvent eksempel 9

Jeg forsto ikke hvorfor de ønsket å komme innom kontoret mitt for å gi meg billetter. Jeg kunne bare ha skrevet ut e-posten. Og noen la dem av under døren, men ingen var her den gangen, så jeg tror det kan ha vært bortkastet en tur.

Oppsummert

Jeg kan ikke fortelle deg hvor stor den faktiske begivenheten var 18. mai. Perfekt på alle måter. Fantastiske taler. Flott utførelse. Vakkert dekorert sted. God mat og veldig energigivende. Men ledelsen var ganske forferdelig, spesielt med tanke på omdømmet i verdensklasse fra de to selskapene som var involvert i registrering av hendelser. Hva skjedde?

Min teori

Jeg tror at ExactTarget og Cvent bare er plattformer, og du kan misbruke dem som om du kan misbruke annen teknologi. Jeg tror det sannsynligvis var et organisatorisk problem med å sette opp system for registreringsregistrering, og teamet som gjorde dette, utnyttet ikke tilgjengelig kompetanse til å utforme registreringsopplevelsen. Meldingen skal være klar, men store arrangementer skal ha en jevn, brukervennlig registrering. Det er en del av markedsføringen din! Flere mennesker vil være mer engasjerte gjennom hele opplevelsen hvis det er enkelt å registrere seg, lett å gå og lett å forstå hva du gir.

Dermed slutter rantet mitt.

2 Kommentarer

  1. 1

    Arrangementet kan ha vært fantastisk, men det er ingen tvil om at de mistet så mange flotte registranter underveis på grunn av de frustrerende og latterlige trinnene. Jeg vil ikke gi dem pass - uansett selskap og prosess. Det de sa var at det var fornuftig å "dem" ... ikke at det var fornuftig med "deg". Og "du" skal alltid ha mer betydning enn "dem".

  2. 2

    Svimlende. Noe sånt ville gjort at jeg ikke ville ha billettene bare etter prinsippet. Men hvis de er villige til å levere billettene til meg, gir jeg dem gjerne veibeskrivelse. Først må de sette seg i bilen, og begynne å kjøre. Jeg skal fortelle dem hvilken retning når de har kjørt 12 miles.

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.