66% av Facebook-brukere liker de nye endringene!

facebook endres

Det er ikke en vitenskapelig undersøkelse av noe slag ... bare en Zoomerang online undersøkelse av lesere og tilhengere av Martech Zone. Hvis du dømmer etter svaret, liker du imidlertid endringene som Facebook har implementert.

Det er fortsatt en tredjedel av folk der ute som ble krysset av for en så drastisk endring. Etter min mening tror jeg to ting skjer som oppmuntrer for Facebook å fortsette å endre seg slik:

  1. Jeg tror høy andel ikke-tekniske brukere presser dem til å gi uttrykk for sin frustrasjon når endringer som dette skjer. De blir vant til noe og vil ikke at det skal endres. Jeg er ikke sikker på at det noen gang vil være sannsynlig. Som det gamle ordtaket sier, Change or Die ... en leksjon som MySpace lærte.
  2. Siden Facebook regelmessig har endret måten folk samhandler med plattformen på, tror jeg de sakte lurer publikum i selvtilfredshet når det gjelder oppdateringene. Jeg er et godt eksempel ... Jeg pleide å bli litt frustrert, men nå bryr jeg meg ikke. Jeg bruker bare 10 minutter ekstra på å lete etter alternativet siden de endret plasseringen.

facebook endrer diagram

Neste Zoomerang online spørreundersøkelse er live i sidefeltet: Er bedriftens nettsted optimalisert for mobil?

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.