Facebook Like Button og WordPress-integrasjon

i likhet med

Med Facebook Like-knapp lanseringen, tenkte jeg å bruke litt tid i kveld og integrere den i WordPress-bloggen min. Jeg integrerte den også på en kompendium klientens blogg også i kveld.

Første trinn er ganske enkelt - bare legg til iframe-koden på malsidene dine (indeks og enkelt). Siden indeksiden din kan ha flere innlegg, er det viktig å endre knappen i sidesløyfen din slik at den permanente lenken blir riktig lagt til.

<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=
& layout = button_count & action = som "scrolling =" no "frameborder =" 0 "allowTransparency =" true "style =" border: none; overløp: skjult; bredde: 250px; høyde: px ">

Jeg justerte også bredden og gjorde deretter litt CSS for å sveve knappen opp ved siden av Twitter Retweet-knapp. Årsaken til at disse verktøyene er så flotte, er at de ikke krever pålogging, navigering osv. Du klikker bare på knappen og du har lagt ut statusen på Facebook (henholdsvis eller Twitter).

I tillegg kan du også sette metadata i bloggens overskrift slik at Facebook kan trekke ut. Slik har jeg redigert mine:

"/>

Etter hvert håper jeg å se noen skrive et fint plugin for å gjøre dette. Jeg har ikke testet for å se hvilken vei som er bedre - iframe-tilnærmingen eller Facebook JavaScript SDK metode. Hvis du har identifisert en fin plugin der ute for å ta vare på dette, gi meg beskjed!

13 Kommentarer

 1. 1

  Jeg har et spørsmål til deg, Bromance:

  For 2 netter siden prøvde jeg å leke med facebook-boksen min (tidligere facebook-fan-widgeten) for min “hvordan publisere en bluesbok. forhåpentligvis ”fanside og nå laster den ikke inn. Den gjør det den gjør på Mashable akkurat nå ... eller VAR gjort tidligere lørdag ettermiddag.

  Er det i strid med avhandlingen? GRRRR

 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Takk Jack! Ikke sikker på hva jeg gjorde, men jeg så faktisk ikke knappen dukket opp da jeg brukte pluginet.

 5. 5

  Det burde ikke være noen konflikt i det hele tatt - men det kan ta noen større justeringer med CSS for å finne knappen der du trenger den. Jeg hadde det veldig vanskelig.

 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

  Men koden ser ut til å være ufullstendig ettersom II har kopiert denne koden til mu wp-siden. Jeg tror jeg må legge til noen ting for å få det til å fungere på siden min.

 11. 11

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.