Facebook Like Button og WordPress-integrasjon

i likhet med

Med Facebook Like-knapp lanseringen tenkte jeg å bruke litt tid i kveld og integrere den i WordPress-bloggen min. Jeg integrerte den også på en kompendium klientens blogg også i kveld.

Første trinn er ganske enkelt - bare legg til iframe-koden på malsidene dine (indeks og enkelt). Siden indekssiden din kan ha flere innlegg, er det viktig å endre knappen i sidesløyfen slik at den permanente lenken er riktig lagt til.

<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=
& layout = button_count & action = som "scrolling =" no "frameborder =" 0 "allowTransparency =" true "style =" border: none; overløp: skjult; bredde: 250px; høyde: px ">

Jeg justerte også bredden og gjorde deretter litt CSS for å sveve knappen opp ved siden av Twitter Retweet-knapp. Grunnen til at disse verktøyene er så flotte er at de ikke krever pålogging, navigering osv. Du klikker bare på knappen og du har lagt ut statusen på Facebook (eller henholdsvis Twitter).

I tillegg kan du også sette metadata i bloggens overskrift slik at Facebook kan trekke ut. Slik har jeg redigert mine:

"/>

Etter hvert håper jeg å se noen skrive et fint plugin for å gjøre dette. Jeg har ikke testet for å se hvilken vei som er bedre - iframe-tilnærmingen eller Facebook JavaScript SDK metode. Hvis du har identifisert en fin plugin der ute for å ta vare på dette, gi meg beskjed!

13 Kommentarer

 1. 1

  Jeg har et spørsmål til deg, Bromance:

  For 2 netter siden prøvde jeg å spille med Facebook-like-boksen min (tidligere Facebook-fan-widgeten) for min "hvordan publisere en bluesbok. forhåpentligvis" fan-side og nå vil den ikke lastes. Den gjør det den gjør på Mashable akkurat nå ... eller gjorde tidligere lørdag ettermiddag.

  Er det i konflikt med avhandlingen? GRRRR

 2. 2
 3. 3
 4. 4

  Takk Jack! Ikke sikker på hva jeg gjorde, men jeg så faktisk ikke at knappen dukket opp da jeg brukte plugin-en.

 5. 5

  Det burde ikke være noen konflikt i det hele tatt – men det kan ta noen store justeringer med CSS for å finne knappen der du trenger den. Jeg hadde det kjempe vanskelig.

 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

  Men koden ser ut til å være ufullstendig ettersom jeg har kopiert denne koden til mu wp-siden. Jeg tror jeg må legge til noen ting for å få det til å fungere på siden min.

 11. 11

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.