Mislykkes: Microsoft Adcenter Labs og .NET

Folk lurer på hvorfor jeg ikke liker å programmere ASP.NET. Det er fordi hver gang jeg gjør det, får jeg noen feilside som dette. Jeg skjønner om de gode menneskene kl Microsoft kan ikke utvikle sine egne applikasjoner uten å gjøre det, hvordan skal jeg ?! Fra Microsoft Adcenter Labs Demographics Prediction:

prediksjon av microsoft adcenter demografi

5 Kommentarer

 1. 1

  Jeg forstår det ikke ... det er en standard feilside. Du kan få det med hvilken som helst applikasjon (PHP, Ruby, Perl, etc...) Det er faktisk sikrere fordi i motsetning til PHP, skjuler ASP.NET som standard feilmeldingen slik at den ikke blir eksponert for verden og kan nettstedet ditt være et mål for hackere.

  • 2

   Du kan få en feilside med hvilken som helst plattform, sikkert Sameer. Min klage er at det er et MICROSOFT-nettsted med en MICROSOFT-feil. De burde være flaue over at de har lagt opp et program som feiler, gitt at det er de som har skrevet både IIS og ASP.NET.

 2. 3

  Jeg forstår poenget ditt nå. Du sier at denne spesielle Microsoft-siden har skylden.
  Ok poenget ditt er gyldig, de bør tilpasse feilsiden deres (som er en triviell oppgave), men å faktisk legge skylden på .NET er mildt sagt urimelig. Det ville være som å si "Jeg liker ikke programmering i PHP fordi PHP-siden har en standard feilside" 😛

 3. 4

  Jeg studerte Microsoft også, Sameer :). Jeg synes feilsidene i IIS med hensyn til ASP.NET er forferdelige! På andre språk, inkludert PHP, hvis feilhåndtering er på, får jeg detaljer om feilen. Det virker (for meg) når jeg tester med ASP.NET at alt jeg noen gang får er denne konfigurasjonsgreien.

 4. 5

  Ahh ok, nå forstår jeg. Men husk at det er forferdelig av design. De skjuler med vilje den virkelige feilmeldingen. Dette er fordi du ikke vil at sårbarhetene dine skal eksponeres for verden.

  Det samme med ASP.NET, ser du skjermbildet du har? Bare legg til customErrors=off så vil det gi deg den nøyaktige feilmeldingen.

  Faktisk er det til og med en plug and play-feilhåndteringsmodul du kan bli kalt Elmah som jeg synes er bare vakker, jeg foreslo det for bruk på jobb og det er fantastisk. I dette tilfellet kan du skjule feilmeldingene fra besøkende på nettstedet, men det vil bli pent logget og det kan til og med settes opp til å sende deg en e-post hver gang en ny feilmelding vises. Snakk om søtt 😉

  PS Jeg liker PHP også, men etter å ha brukt .NET i 2 år på heltid har det virkelig vokst på meg 🙂

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.