Raskest voksende blogg på planeten?

Depositphotos 11650048 s

For over et år siden (2005) bestemte jeg meg for at jeg måtte sette meg noen teknologimål. Inspirert av folk som Seth Godin, Malcolm Gladwell, Robert Scoble og Shel Israel, dykker jeg inn i blogging, sosiale nettverk, søkemotoroptimalisering og analytics samt alle de underliggende teknologiene som drev dem. Det har ikke vært rakettvitenskap, men det har vært en fantastisk periode i livet mitt. Jeg har oppdaget hva lidenskapen min er, og jeg har bygget mye tillit til mine evner.

I det siste har jeg overgått noen av bloggerne som utdannet meg. Det burde være det ultimate komplimentet til disse menneskene (jeg håper de tar det på den måten!). Med 55,000,000 blogger som blir sporet gjennom Technorati, akselererer jeg nå raskt og opp til en rangering på 35,000 eller så. Det er fantastisk vekst og bør fange litt oppmerksomhet i bransjen. Jeg er fortsatt ikke blant de 100 beste, og jeg har heller ikke tjent noen blogging-priser ... men mitt harde arbeid og kunnskap om emnet mitt har gitt resultater. Dette til tross for så mange streik mot meg:

 • Jeg er ikke velstående
 • Jeg er ikke kjent
 • Jeg har ikke 'innside' informasjon i bransjen
 • Jeg har ikke bransjeforbindelser
 • Jeg bor ikke i Silicon Valley (jeg bor i Indiana!)
 • Jeg har ikke skrevet en bok (ennå!)
 • Jeg jobber både heltidsjobb og sidejobber

Noen av fordelene jeg har hatt:

 • Jeg har min egen hosting så å sette opp nettstedet mitt og vedlikeholde det er et stykke kake.
 • Jeg kan programmere. WordPress er en fenomenal bloggplattform, men jeg har måttet "finjustere" temaene mine og klientene mine for å virkelig optimalisere dem for brukervennlighet og søkemotoroptimalisering.

Med det i tankene synes jeg følgende statistikk er ganske imponerende og snakker til det harde arbeidet jeg har gjort. Her er en liste over topp 100 blogger eller ganske kjente bloggere og deres 3-måneders vekst (Alexa.com). Gitt, jeg har en lang vei å gå før jeg må skrape inn i de øverste nivåene av blogosfæren - men dette gir fremdeles bevis på at innholdet og rådene til bloggen min har vært nyttig og fokusert.

Side
Rang
Rekkevidde
På innflytelse og automatisering
+ 354,691
+ 474%
John Chow Dot Com
+ 34,123
+ 882%
Opprette lidenskapelige brukere
+ 4,637
+ 32%
Problogger.net
+ 549
+ 22%
Seth Godin
+ 465
+ 13%
Engadget
+ 84
+ 12%
Huffington Post
+ 13
+ 4%
Blogg Maverick
-63
+ 8%
Michelle Malkin
-1,459
-15%
Scobleizer
-7,469
-48%
Nakne samtaler
-17,428
-14%

Hvordan har jeg gjort denne fremgangen? Du må lese ganske mye her, men jeg har ikke holdt tilbake noen hemmeligheter. Det hele er her i denne bloggen ... eksperimentene, resultatene, alt! Den kanskje mest spennende nyheten om sent er å dele denne kunnskapen med noen nye bloggere. Jeg konsulterer noen få akkurat nå og hjelper dem. Jeg ser frem til dagen deres statistikk omgår min (forhåpentligvis etter at jeg er i topp 100!).

Takk for at du leste! Takk for at du kommenterte! Takk for at du kom tilbake! Hvis det er noen emner du vil at jeg skal dekke, er du velkommen. Jeg har aldri gått tom for informasjon å blogge om - men jeg vil gjerne ha muligheten til å fordype deg i et tema du velger.

Jeg vet at jeg ikke er den raskest voksende bloggen på planeten ... men mitt harde arbeid is lønner seg. Fortsett å komme tilbake, jeg vil fortsette å dele med deg!

5 Kommentarer

 1. 1
 2. 2
 3. 3

  Flott jobb Doug. Jeg har abonnert på bloggen din de siste månedene, og så langt har jeg virkelig likt det jeg har sett. Som en blogger som nettopp startet (og med alle de samme streikene mot meg), vet jeg hvor vanskelig det kan være å trekke inn nye lesere når du nettopp begynner. Fortsett den gode jobben!

 4. 4

  Doug,
  Takk for at du var min tekniske ryggrad og venn. Håper jeg kan gjøre (for) deg det du gjorde for dine "mentorer" - Gi deg !! Ha ha!! Jeg har ikke eksistert lenge nok til å ha et gjennomsnitt på 3 måneder, men ser ut til at jeg trender pent ... takk til deg.

  Trafikkrangering for patcoyle.net:
  I dag 1 uke. Gj.sn. 3 mos. Gj.sn. 3 mos. Endring
  Ikke tilgjengelig * 386,650 850,770 -

  Siden jeg ikke er den første kommentaren, legger jeg ikke ut her BARE for å få trafikk tilbake til bloggen min heller.

 5. 5

  Brandon,

  Det er snille ord. Jeg setter stor pris på det. Jeg liker ikke nødvendigvis å fremheve veksten av bloggen min - men noen ganger når du ikke har navnet eller berømmelsen, må du fortelle folk at du fortsatt er verdig oppmerksomheten deres.

  Sist jeg skrev om veksten og suksessen til bloggen min, økte den rekkevidden betydelig. (http://www.dknewmedia.com/2006/09/03/my-blog-is-better-than-9986-of-all-other-blogs/)

  Jeg lurer på hva som sier om oss som lesere? Jeg abonnerer på Johnathon Chows blogg nå etter å ha lest hvor vellykket han uttalte at bloggen hans var. Jada, jeg har lært mye av ham også! Statistikken hans er også ute av syne.

  Takk igjen! Og hvis du trenger hjelp - ikke nøl med å spørre!

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.