6 Kommentarer

  1. 1
  2. 3

    Jeg aner ikke hvordan du kan si at noen av denne siden er lesbar? Jeg måtte scrolle halvveis ned for å få noe å lese og da var det ikke verdt det. Hvis du tror en 3/4-sides sidefelt med fargerike knapper og en popup som stadig irriterer meg er bedriftsmarkedsføring, så har du mistet det. Jeg har bare giddet å skrive dette for å dele noe med deg, slik du har gjort med meg. Og det er KUTT TIL JAG. Jeg kanskje old school og nettsted teknologi er absolutt beveger seg i tempo. Men markedsføring handler vel fortsatt om å bygge forretningskontakter og innhente informasjon om rivalene dine? Ville ikke overraske meg om majoriteten av leserne dine er fargeblinde. Jeg går absolutt den veien.

    • 4

      Takk for tilbakemeldingen, Steve. Vi leverer innholdet her uten kostnad for deg, og lesertallet vårt er tosifret i flere år. Jeg er mer tilbøyelig til å fortsette å jobbe i retning av våre fans, våre annonsører og våre sponsorer. Beste hilsener.

  3. 5

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.