Finne Visio ... aka ... Folk lurer på hvorfor jeg bruker Mac

Folk lurer på hvorfor jeg ikke bruker Microsoft så mye som tidligere. Noen mennesker tror at hele PC / Mac-tingen bare er en spøk. Jeg trodde PC mot Mac ting var bare en vits også. Det er ikke. Jeg har vært på en Mac nå offisielt for ett år.

Og jeg er bortskjemt.

Det verste med å jobbe på en Mac er å måtte jobbe på en PC også. Jeg gjør det hver dag på jobb. Jeg lastet nylig inn Vista (det blåser fortsatt etter dvalemodus) og trengte å laste ned og installere Microsoft Visio Standard Edition på nytt. Enkelt, ikke sant? Jeg kjøpte den fra Microsoft online, så jeg skal bare laste den ned igjen og installere den på nytt.

Jeg går til det logiske stedet, Microsoft Download Center. Det er en Silverlight-beta av Microsoft Download Center, så jeg går for det! Jeg skriver ganske enkelt "Visio" i "søk nedlastinger" -feltet. Her er hva som kommer først med 119 resultater:
Microsoft Download Center Beta - Søket etter Visio

Hva er det først rangerte resultatet? Ikke Visio i det hele tatt ... det er det 2007 Microsoft Office-tillegg: Microsoft Lagre som PDF eller XPS. Hu h? (Jeg skal ikke engang prøve å finne ut hvorfor det første resultatet var rang # 31). Så jeg leste og sorterte og leste og sorterte og utvidet for å vise 100 resultater ... Jeg kan ikke finne Visio hvor som helst ... bare noen seere og en haug med annet dritt.

Av til Office-siden! Siden jeg kjøpte Visio online, tenkte jeg at jeg kunne komme tilbake til butikken via Microsoft. Jeg famler litt rundt, men jeg finner det ... Visio Standard Edition. Og på venstre sidefelt ... Forrige kjøp! Yahoo !!!! ... er ... jeg mener Wahooo !!! Jeg klikker på Tidligere kjøp, og fakturanummeret mitt dukker opp. Ja !!!! Nesten der!!!! Jeg klikker på kjøpet, og dette får jeg:
Microsoft Office-nedlasting med Digital River Broken

Au. Jeg bruker Internet Explorer 7 til og med ... risikerer ikke engang denne på Firefox. Jeg fjerner informasjonskapslene mine. Jeg navigerer tilbake, klikker på fakturaen min… og….
Microsoft Office-nedlasting med Digital River Broken

Du suger Microsoft! På og av nettet ... du suger! Nå kan jeg ikke få utført prosjektet mitt i dag med programvaren. Jeg er skuffet over at du fikk meg til å oppgradere som kostet meg ytterligere $ 150 som jeg ikke kan laste ned og ikke kan bruke.

Folk lurer virkelig på hvorfor jeg bruker Mac.

Ikke rart hvorfor Microsoft-merket er i tilbakegang. Jeg vil bli overrasket over å høre om Microsoft-ansatte til og med måtte bruke sine egne produkter, online eller offline.

12 Kommentarer

 1. 1

  Ja, jeg er også lei av M$-dritt. Jeg hoppet nylig på Outlook 07 og dro til Mozillas Thunderbird.. Glad jeg gjorde det. Kommer også til å installere åpent kontor snart for å bli kvitt resten av M$-kontorsøppelet.

  Vurderer virkelig å ta et sprang og ikke bruke annet enn linux på maskinene mine nå. Det har blitt veldig brukervennlig i det siste, og de fleste winblows-programvare har et linux-kompatibelt alternativ i disse dager.

  Ikke sikker på om jeg er modig nok til å få en mac tho.

 2. 2

  For et mareritt!!! Microsh*te! Når vi mennesker lærer... Microsoft kommer til å være i EKTE trøbbel når bedriftssamfunnet plutselig innser at de vil spare tid og penger når de bytter til Mac og slutter å bruke Microsoft-produkter.

 3. 3

  Og likevel, mens jeg leser ned artikkelen, har Google Ads-koblingen din nederst i oppføringen koblinger for å kjøpe Office 2003 og 2007.

  Og Mac-annonser på siden, blandet med andre Office-tillegg.

  Noen ganger er det veldig gøy hvordan automatisert reklamekode kan dukke opp på de mest interessante tidspunktene. Innlegget ditt kombinert med de "rettidige" annonsene gjorde kvelden min 🙂

 4. 5
 5. 6
  • 7

   Jeg har hatt lykke til med OmniGraffle Pro også, Jason. Jeg skulle ønske den var fullstendig filkompatibel med Visio (eller omvendt), men! Jeg har klienter som bruker Visio.

 6. 8
 7. 10

  Jeg har hatt svært få problemer med Microsoft-produkter. Å, jeg har hatt mange problemer på nettet, men ikke noe kritisk. På grunn av Internetts generelle upålitelighet foretrekker jeg å ha papirkopier av alle programmene jeg kjøper, spesielt når de er dyre. Old school, jeg vet.

  Det er ironisk, men jeg har hatt flere problemer med Mac og Linux enn med Windows, og programmer med åpen kildekode ser aldri ut til å fungere riktig med meg. Det er absolutt ikke på grunn av mangel på teknisk kunnskap (jeg har brukt datamaskiner siden DOS-dagene).

  Dessuten, hvorfor erstatter folk karakterer når de skriver "Microsoft"? Jeg mener, det er ikke som om å faktisk stave det vil på en eller annen måte forsterke Bill Gates' vanhellige makt til å styre verden. Det ser bare dumt ut.

  • 11

   Hei Cody,

   Dette innlegget var en stor gigantisk vent over min frustrasjon med siden deres. Jeg tror sammenhengen er at Microsoft er noe frakoblet brukerne deres. Problemet mitt handlet ikke om programvaren (denne gangen ;), det handlet egentlig om kundeservicen.

   Så lenge jeg husker, har det alltid vært slik. Microsoft har vært noe utilnærmelig og har diktert retningen ... ting som å ha en nettleser som ikke brukte standarder, bygge ut sikkerhetsmodeller som bare fungerte med Microsoft-baserte applikasjoner, og ignorere andre standarder – som dokumentstandarder.

   Jeg har mye respekt for det de har oppnådd, men jeg tror at fiendskapen deres for alle andre i rommet får det beste ut av dem. En titt på en Steve Ballmer-video forteller meg det!

   Misforstå meg rett, Jobs har sine særheter også. Han er en drittsekk hvis du leser det siste Wired-magasinet. Men jeg tror oppmerksomheten hans er mye bedre fokusert på å endre status quo og prøve å gjøre ting enklere og mer stilig for sin 'kult'.

   Cheers!
   Doug

 8. 12

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.