Følg opp på Browser Market Share fra Colts.com

Da jeg skrev innlegget på Nettlesermarkedsandel, mange av tilbakemeldingene på innlegget var at jeg ikke burde stole på statistikken på W3Schools.com. Jeg spurte virkelig om denne tilbakemeldingen ... hvorfor i all verden ville statistikk variere betydelig fra nettsted til nettsted?

Vel, takk til bidragsytere ... Jeg fant ut at det virkelig betyr noe! Jeg sendte en god venn Pat Coyle en e-post og spurte om han ville være villig til å dele litt statistikk fra Colts.com. Min tenkning var at den ivrige sportsfanen sannsynligvis er ganske forskjellig fra noen som besøker et nettsted om Web Technologies, og det vil være en god sammenligningsgruppe å måle seg mot. Og det var! Følgende statistikk er basert på de siste 870,000 XNUMX besøkende på Colts.com:

Colts.com besøkende nettleser markedsandel:

Colts.com nettleserstatistikk - detaljert

Colts.com besøkende nettleser markedsandel - Oversikt:

Colts.com nettleserstatistikk

Når det gjelder JavaScript, viser det fortsatt god penetrasjon:

Colts.com JavaScript-statistikk

Hvem visste ?! Jeg vil være mye mer oppmerksom på uavhengig nettleserstatistikk fra nå av når jeg ser på dem i stedet for å ta antakelser om den totale markedsandelen. På en sidenotat, her er statistikken for bloggen min for den siste måneden. Jeg har faktisk aldri sett på dem før, men du vil se ganske stor forskjell!

Nettleserstatistikk for besøkende:

Mine nettleserstatistikker

6 Kommentarer

 1. 1

  Jeg har også hørt dette, og selv om det gir en viss mening, kan man si at hvert nettsted vil generere en annen nettleserspredning på grunn av de unike målgruppene. Jeg vil tro at hvis du tok all statistikken til de mest populære nettstedene og kombinerte dem, ville du fått det de fikk. (Jeg har ikke sjekket datakilden deres selv).

  Jeg vet at mange bloggere er innstilt på Firefox, men Colts får den generelle massen.

  Flott datasett, takk for at du deler. Fine grafer også 🙂

 2. 2
 3. 4

  Hei Doug,

  Jeg er glad du besøkte dette på nytt med annen statistikk enn W3Schools, jeg var i ferd med å skrive en skarp kommentar til det innlegget!

  Poenget som virkelig har blitt avdekket her er at den eneste statistikken som betyr noe, er de for nettstedet du vurderer på det tidspunktet. Hvis for eksempel verken nettstedet ditt eller Colts-siden fungerte i IE, ville Colts ha langt flere problemer enn deg. Hvert nettsted må jobbe med sitt publikum og nettleserne de bruker.

  Som et samlet mål på nettleserandel for øyeblikket, bare for å se hvordan Mozilla gjør det, vil jeg gjerne se Googles nettleserstatistikk!

 4. 5

  Datanerder bruker definitivt Firefox mer enn gjennomsnittlig shmoe. Jeg bruker begge deler. Jeg bruker bare IE nå fordi jeg er vant til det, men jeg beveger meg sakte mer mot Firefox. Spesielt i det siste etter å ha blitt rammet av skadelig programvare to ganger i løpet av en måned mens du brukte IE.

 5. 6

  Takk for dette innlegget! Alt jeg har sett til dags dato er statistikk fra teknologitunge nettsteder, derfor er det sannsynligvis mer sannsynlig at brukerne har en høy oppløsning og en annen nettleser enn IE. Jeg vil gjerne se hva den gjennomsnittlige skjermoppløsningen på colts.com er... Jeg ønsker virkelig å komme meg vekk fra å designe for 800x og bruke 1024x som min baseline

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.