For en forskjell et smil gjør!

Hver gang jeg har endret bloggtemaet mitt, har jeg sluppet et bilde av meg på forsiden. Hver gang jeg lar det være, får jeg massevis av e-poster og kommentarer som spør hvor det er! Jeg vil aldri gjøre den feilen igjen - det er fascinerende for meg hvor mye tilbakemelding og personlighet det gir til nettstedet. Jeg er ikke narsissistisk på noen måte, jeg sliter med å sette bilder av meg selv på nettstedet. Imidlertid anerkjenner jeg absolutt hvor vanskelig det er å bygge et forhold til noen du aldri har sett.

Hvis blogger er samtaler, hvordan har du en samtale med noen du ikke kan se? Jeg må innrømme at siden jeg virkelig la det smilende kruset mitt i toppteksten, så ganske generisk ut. Jeg lurer på hvor stor innvirkning et smilende ansikt har på veksten av bloggen. Det har helt sikkert en viss innvirkning.

Glamourbildet ovenfor ble tatt for omtrent 4 år siden mens jeg jobbet for et dot com i Denver, Colorado. Jeg er tyngre, gråere og mykere enn jeg var på det fantastiske bildet. Den fotografen hadde mye talent! Det er et skudd som jeg vil holde på nettstedet en god stund. Med mindre jeg selvsagt kommer tilbake i form (annet enn pære). Jeg tuller med folk om at hvis jeg måtte jogge eller sykle for å kjøre den bærbare datamaskinen min, ville jeg være Mr. Universe. Visst kan vitenskapen innhente oss for å gi oss en sunn livsstil med tastatur, pizza og sen kveldsprogrammering, ikke sant?

I mellomtiden vil jeg holde glamouren skutt opp. Når jeg får møte deg, vil du se det samme smilet der - selv om ansiktet ikke er så kjekt.

????

13 Kommentarer

 1. 1

  Doug,

  Gratulerer med det nye designet. Veldig hyggelig og rent.

  (Og nå går annonseringskoblingen til en enkel tekstside som sier at den vil omdirigere meg til riktig side. I stedet fortsetter den bare å laste inn igjen. Er det et Mac-problem?)

 2. 2
 3. 5
 4. 7

  Doug! Stor forbedring!

  Jeg skulle si 'Ditch the dress and come back to the jovial image you had before', og så tenkte jeg et øyeblikk ... kanskje to ...

  Ok, trenger vi virkelig en annen fyr i dress som snakker om teknologi og markedsføring? Selv om vi virkelig vil lese om teknologi og markedsføring fra en slacker i en genser (gammelt bilde)?

  Så hva gjør vi? Vi trenger en kombinasjon av det første bildet med deg til å le, og det andre bildet - men uten slips. Hele det "vennlige / morsomme, ikke tette, men likevel profesjonelle" utseendet og følelsen.

  Men hei, det er din samtale, og du er fremdeles x1000 modigere enn jeg for å bruke et hodeskudd i toppteksten din. (Jeg holder meg til den trygge ambigram-overskriften min til jeg overhaler ... igjen ...) 😉

 5. 8

  Ok, husk at dette kommer fra en fyr som har en tegneserie av seg selv i sin topptekst, men som William likte jeg den "le Doug." Men i motsetning til William, vil jeg ha teknologien min og markedsføringen fra en slacker i en genser 🙂

  Det er et flott bilde skjønt, og det generelle utseendet er fantastisk - skarpt, rent, men dristig.

  Jeg liker det.

 6. 10

  Tony's Vote: Laughing Doug.
  Min stemme: Laughing Doug.

  Stem nå! 😉

  Tony: Jeg kjenner bloggen din veldig godt nå - din blir SOAP'd mens vi snakker av Robert Hruzek (middleszonemusings.com)! Omtrent en enkel oppgave som å gjøre denne var! (burde være en god måned i terapibransjen)

 7. 11
 8. 13

  alt dette snakket om smilende ansikter og katter kom til meg, så jeg bestemte meg for å legge til en sidepanel-widget av WinExtra-maskoten omtrent halvveis nedover LOL .. jævla dere for alle disse varme og fuzzy greiene 🙂

Hva tror du?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan kommentaren din behandles.